2777
2789

۲۵ سالمه بچه طلاقم با مامانمم شرایطمون خیلی بده مامانم مریضه شرایط مالیمونم افتضاحه گفتن سن فرهنگیانو افزایش میدن به ۳۰ ولی هنوز قطعی نیست چون رئیس جمهور باید امضا کنه هنوز هیچ خبری نیست از طرف دیگه میگم ول کنم برم سر کار کارم باید برم تو فروشگاه زنجیره ای کار کنم ک فشار زیاده و باید تا اخر عمر کارگر باشم نمیدونم چ کنم استرس ب حدی رسیده ک دستو پام میلرزه دیگ نمیدونم چ  کنم کمکم کنین از یه طرفم درس خوندنو دوست دارم ولی چند سال پیش باز ب خاطر شرایطم نشد الانم اینجوری😭

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

درستو بخون ولی کنارش کار کن

اردیبهشت کنکور فرهنگیانه منم تا الان اونقدرا چیزی نخوندم اگه برم سر کار دیگ کنکورو نمیرسم ینی اگه بخونمم فرهنگیان قبول نمشم چون تراز عالی میخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم مونده تو این مدت کم تو با کار کردن نمیتونی تاثیر خیلی عجیبی توی زندگیتون ایجاد کنی وقتت و بزاری برای درس منطقی تره خودت و نترسون چرا نتونی تو مدت کم خیلیا پزشکی میارن فرهنگیان که از پزشکی سخت تر نیست سنش هم زیاد کردن دیگه تقریبا قطعی گفتن ۳۰ سال شده 

کم مونده تو این مدت کم تو با کار کردن نمیتونی تاثیر خیلی عجیبی توی زندگیتون ایجاد کنی وقتت و بزاری ب ...

من انسانیم فرهنگیان میخام باید تراز تقریبا ۹۱۰۰ بیارم اگ بیارم قطعی قبولم همه جا ام اعلام کردن اره سن ۳۰ شده ولی بازم گفتن تا رییس جمهور امضا نکنه رو هااست همه چی هیچ خبریم نمیشه حداقل اگ میگفتن اقا نمیخایم افزایش بدیم تکلیف من مشخص میشد ب خدا

من انسانیم فرهنگیان میخام باید تراز تقریبا ۹۱۰۰ بیارم اگ بیارم قطعی قبولم همه جا ام اعلام کردن اره س ...

تو درس و بخون باور کن چیزی از دست نمیدی چند ماه کار کردن و نکردن خیلی فرقی نداره درس بخون ضرر نمیکنی اونوقت وقتی قطعی گفتن سنش ۳۰ شده غصه میخوری نخوندی چند ماهه ولی سرنوشت آیندت و کلا میتونه عوض کنه 

بعد به خدا آنقدر بزرگش نکن برای خودت تراز ۹۱۰۰ اصلا سخت نیست فقط باید درست و اصولی بخونی براش

من انسانیم فرهنگیان میخام باید تراز تقریبا ۹۱۰۰ بیارم اگ بیارم قطعی قبولم همه جا ام اعلام کردن اره س ...

اگر اینجوریه فرضت بذار روی شدن و بشین بخون دیگه،نشدم نهایتا یه رشته دیگه میری که پسندت باشه واز سال دیگه کارهم میکنی