2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط گرونی مشکل اصلی هست یه تالار و شام ساده ۵۰۰ میلیون خرج داره

حتما باید باشه ؟ حالا نباشه نمیشه؟ همه اش حرفه وقتی دو نفر همدیگه رو نخوان و براساس منافع و‌چشم و هم چشمی می‌خوان ازدواج کنن، هر کدومشون منافع خودشو در نظر میگیره . دختر میگه فلان تالار می‌خوام عروسم باشه ، پسر میگه جهاز زیر یه میلیارد نباشه 

هرکی گفت گرونی بزنید تو دهنش 

انقدر روابط ازاد زیاد شده حتی اونی هم که زن داره طلاقش میده میره با یکی از این دخترا (این دخترا فک نکنید خیابونی هستنا این دخترا شامل تحصیلات بالا و خانواده های خوب هستند ولی خط قرمز ندارند تعدادشون بسیار زیاده )

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

حتما باید باشه ؟ حالا نباشه نمیشه؟ همه اش حرفه وقتی دو نفر همدیگه رو نخوان و براساس منافع و‌چشم و هم ...

دقیقا عروسی یکی از فامیلامون درواثع ازدواجش به خاطر همین موضوعات تجمل گرایی بهم خورد ازدواج هدف اصلیش که تامین ارامش دلخوشی نیاز جنسی داشتن همدم وهمراه بودع از بین رفته وجاش وداده به فلان تالار فلان رقص فلان حلقه فلان عروسی

اگر کاربران محترم بند رو گزارش نزنن، وضع اقتصادی نابسامان 

ماشین و خونه ک جزو حداقلی هاست الان ناممکن نه،بلکه رویا شده 

تفرقه انداختن دختر و پسر تو فضای مجازی بر سر جنسیت ک کدومشون برترن باعث نفرت و دشمنی از هم شده 

نه عزیزم مردا از همون قدیم پررو بودن تغییری نکردن این خانوما هستن که تازه به حق و حقوقشون اگاه شدن و سواری نمیدن به مردا

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بزار من بگم این نظرع منه و چون سایت عمومی هست جسارت میکنم این هارو میگن لطفا به کسی بر نخوره :

اهم اهم داشتم میگفتم بنظر من بخاطر این آمار ازدواج کم شوده چون دیگه ازدواج ها سنتی نیست و دخترا و پسرا دوست میشن و چون رل زدن مود شوده پسرا میگن دخترا که هراج کردن خودشون و بزار ما استفاده کنیم چرا بریم متاهد بشیم فقط با یک نفر باشیم و بچه دار هم بشیم خرجش بدیم دو اینکه گرونی 

شوده سه اینکه بنظرم چون بی حجابی مود شوده دیگه پسرا راحت تر دید میزنن زیاد کنجکاو نیستن دو اینکه صنعت پو.....

مود شوده  میبینن کلی آسیب داره این گوشی ها وچهارم ترویج غرب گرایی فیلم های ترکیه ای و کره ای و خارجی که تو ماهواره پخش میشه و................. به هر حال هرچقدر هم که بگین  که  مگه فرهنگ غرب ها  چه اشغال و چه ایرادی داره خیلیم خوبه که سیر میکنه و اینا  بنظر من  همین فرهنگ غربیه کم کم تاره رواج پیدا میکنه باعث کم شودن ازدواج شوده  همچنین آمار طلاق و خیانت هم بین زن و مردا زیاد شوده دیگه مردم میترسن ازدواج کنن یا میلی به ازدواج ندارن غربی ها خودشون دارن از فرهنگشون فرار میکنن ما تازه داریم فرهنگ اون هارو یاد میگریم وای به حال ما 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

هرکی گفت گرونی بزنید تو دهنش انقدر روابط ازاد زیاد شده حتی اونی هم که زن داره طلاقش میده میره با یکی ...

ببین گرونی هم هست واقعا پیام قبلترم رو بخون

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خیر

از بس دخترا در دسترس هستن  همه مدله همه سایزه

دلیلش اینه 

آقایون هوا برشون داشته از بس دخترا موس موس میکنن اطرافشون

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

از نظرم دلیلش اینه اکثر دخترا تو سن کم ادعای روشنفکری دارن میخواهیم زندگی کنیم و ازدواج محدودمون می‌کنه میگن!! 

پسرا هم وقتی دخترا رو بدون تعهد به دست میارن دلیلی برای تعهد و مسئولیت پذیری ندارن، وقتی هم سن می‌ره بالا, تازه دخترا میفهمن چه اشتباهی کردن و پسر هم دوست نداره با دختری که زود به دست میاد ازدواج کنه این میشه که دیگه ازدواج هم نمیشه!!!

شاید هنوز دیر نیست...