بزار من بگم این نظرع منه و چون سایت عمومی هست جسارت میکنم این هارو میگن لطفا به کسی بر نخوره :
اهم اهم داشتم میگفتم بنظر من بخاطر این آمار ازدواج کم شوده چون دیگه ازدواج ها سنتی نیست و دخترا و پسرا دوست میشن و چون رل زدن مود شوده پسرا میگن دخترا که هراج کردن خودشون و بزار ما استفاده کنیم چرا بریم متاهد بشیم فقط با یک نفر باشیم و بچه دار هم بشیم خرجش بدیم دو اینکه گرونی
شوده سه اینکه بنظرم چون بی حجابی مود شوده دیگه پسرا راحت تر دید میزنن زیاد کنجکاو نیستن دو اینکه صنعت پو.....
مود شوده میبینن کلی آسیب داره این گوشی ها وچهارم ترویج غرب گرایی فیلم های ترکیه ای و کره ای و خارجی که تو ماهواره پخش میشه و................. به هر حال هرچقدر هم که بگین که مگه فرهنگ غرب ها چه اشغال و چه ایرادی داره خیلیم خوبه که سیر میکنه و اینا بنظر من همین فرهنگ غربیه کم کم تاره رواج پیدا میکنه باعث کم شودن ازدواج شوده همچنین آمار طلاق و خیانت هم بین زن و مردا زیاد شوده دیگه مردم میترسن ازدواج کنن یا میلی به ازدواج ندارن غربی ها خودشون دارن از فرهنگشون فرار میکنن ما تازه داریم فرهنگ اون هارو یاد میگریم وای به حال ما