2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشت زخم زبون بزنه

422 بازدید | 39 پست

سلام 

یکی از،آشناهامون داره جدا میشه اومده بود خونمون داشتیم با هم صحبت میکردیم گفت میخوام با مهریه ماشین مدل بالا بگیرم و....

منم گفتم بنظرم اولویتت خرید خونه باشه خیلی بهتره یه خونه بخر با باقی مونده پول یه ماشین بخر خدا بزرگه بعدا روی ذوق میفتی پول جمع میکنی عوضش میکنی بهتر میخری

چند روز بعد اومد خونمون فکر کرده بود من حسودیم شده که اون میخواد ماشین مدل بالا بخره شروع کرد زخم زبون زدن که آره بعضیا هیچی ندارن و یدونه ماشینم ندارن و به من حسادت میکنن من بهترینم و از این حرفا

مطمعنم با خودم بود

چجوری بعضیا انقدر راحت دل میشکنن؟بخدا دل شکستن خوب نیست

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خانوما منظورم از آشنا یه آدم خیلی نزدیکه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون الان حال روحیش خوب نیست به دل نگیر وگرنه پاشیدن زندگی که پز دادن نداره

از خداش بود طلاق بگیره کامل میشناسمش بخاطر حسادت زندگی خودشو خراب کرد

کلا فکر میکنه همه بهش حسادت میکنن و فقط خودش خوبع

نظر نده خب عزیزمچرا باید دخالت کنی تو کارش مگ اومو ازت پرسید ک ب نظرت ماشین بخرم یا خونه ک نظر دادی

بیا منو بزن😂

داشتیم صحبت میکردیم نظر پرسید 

نه حق نداشته این فکرو بکنه در مورد شما

شما  پیشنهاد خرید خونه رو بهش دادی که خیلی هم خوبه

در ضمن مگه به کجا رسیده که فکر میکنه بقیه باهاش حسادت دارن؟؟؟ 

یه طلاق گرفته دیگه!!! طلاق گرفتن که اتفاق جالبی نیست اصلا

آخه وقتی خودش نظر میخواست چرا باید اینطوری بگه

چرا باید وضع مالی مارو بزنه توی سرم💔

بیا منو بزن😂داشتیم صحبت میکردیم نظر پرسید

اگه مطمئنی باخودت بوده که دیگه شناختیش چجور ادمیه

من بعد هرچی پرسید بی تفاوت بگو  هرجور خودت میدونی 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .