2777
2789
عنوان

قبول دارین دخترای الان

127 بازدید | 10 پست

بیشتر دنبال مستقل بودنو و تحصیلن و کمتر به ازدواج اهمیت میدن ؟!انگار دیه ازدواج شده یه گزینه براشون :) من این نسل و خیلی دوست دارممممم خودمم جزوشونم البته 😂🫠

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من تو دنیای واقعی اینطوری میبینم شده ولی نی نی سایتی ها انگار فقط دنبال خواستگارن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

من تو دنیای واقعی اینطوری میبینم شده ولی نی نی سایتی ها انگار فقط دنبال خواستگارن

اینجا آره نود درصد ازدواجی ان 🫠 😂 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مستقل شدن خیلی خوش طعمه همین که مزه کنه بهت دیگه با هیچی عوضش نمیکنی

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

مستقل شدن خیلی خوش طعمه همین که مزه کنه بهت دیگه با هیچی عوضش نمیکنی

برا همینه ما الان خیلی تمایلمون به مستقل شدن زیاد شده :) عجیب خوبه

شاید تظاهر باشه ...همونا تو نی نی سایت ن چون کسی اینجا نمیشناستشون و لی تو جامعه نمیتونن بکن شوهر می ...

ن تظاهر نیست عزیزم 

اینجا واقعا برا منم عجیبه که انقد دخترا دنبال ازدواجن ...

موندم نی نی سایتیا کجان تو زندگی واقعی من اصلا نمیبینم دور و برم

هموونن اصلا بعضی تاپیکا خیلی عجیبه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

شاید تظاهر باشه ...همونا تو نی نی سایت ن چون کسی اینجا نمیشناستشون و لی تو جامعه نمیتونن بکن شوهر می ...

والا این جامعه ای ک من میبینم دخترا چن‌تا دوس پسر دارن دیگه واسه شوهر روشون نشه/: