2777
2789

دوستان من چند ماهه که برای بارداری اقدام کردم و ولی هنوز نشدم میدونم زمان زیادی نیست 

خلاصه که به یه ماما مراجعه کردم گفتم بطور کلی چکاب بشم من پریودی های منظم 27 روزه دارم،و بارداری اولم هم در ماه دوم اقدامم باردارشدم 

دکتر به من بدون هیچ سونوگرافی یا آزمایشی کلومیفن داد و مدروکسی پروژسترون داد و با معاینه گفت کمی تخمک گذاریت ضعیفه 

حالا سوالم اینه که آیا این قرص ها رو مصرف کنم یا یه  متخصص برم؟ 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن

چه جوری بدون سونو و آز تشخیص داده؟؟؟؟؟

به نظرم دکترت رو عوض کن گلم و حتما پیش متخصص برو برای بارداری نه ماما

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری بدون سونو و آز تشخیص داده؟؟؟؟؟ به نظرم دکترت رو عوض کن گلم و حتما پیش متخصص برو برای باردار ...

من تعجبم برای همین بود چه جور با معاینه تشخیص داد ولی حقیقتا بی تجربه بودم 

من تعجبم برای همین بود چه جور با معاینه تشخیص داد ولی حقیقتا بی تجربه بودم 

تهرانی عزیزم؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

من برای بارداری دوم اقدام کردم الان سه ساله...

بعد از هفت ماه که به دکتر مراجعه کردیم و معاینه و ... گفت همسرتون هم آزمایش بده

و متاسفانه همسرم آزواسپرم بود...

درصورتی که من یه پسر هشت ساله دارم و مشکلی نداشتیم...

شما هم حتما با هم برین دکتر...

نه عزیزم 

ببین گلم حتما برو ی دکتر برات ی آز هورمونی بنویسه و اونوقت اگه مشکل داشت که خودت هم میتونی قشنگ تشخیص بدی با دیدن آزمایشت سونوت میکنه و ی آز ذخیره تخمدان برات مینویسه که روز سوم پریودی باید بدی.

ان شا الله که هیچ‌مشکلی نیست ولی اگه مشکلی باشه حتما باید با سونو و آز بررسی بشه نه معاینه! من تا حالا توی عمرم دوبار یا نهایتا سه بار معاینه شدم که به خاطر چکاپ رفتم نه بارداری.

و اینکه بهت بگم در زوجین سالم احتمال باروری در هر ماه فقط ۲۵ درصد هست و تا یکسال باردار نشدن طبیعیه

من برای بارداری دوم اقدام کردم الان سه ساله... بعد از هفت ماه که به دکتر مراجعه کردیم و معاینه و .. ...

ببخشید عزیزم همسرتون چه دکتری برای ازمایش  اسپرم رفت؟ منظورم از نطر تخصص هست 

من برای بارداری دوم اقدام کردم الان سه ساله... بعد از هفت ماه که به دکتر مراجعه کردیم و معاینه و .. ...

شغل همسرت چیه،چرا آخه اینطور شده😣😣

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه