2777
2789
واقعا از این حجم زن ستیزی تعجب میکنم

انتقاد بود شما جنبه ش رو نداری 

اینکه یه زنی خراب شه رو زندگیت بهش حق میدی یعنی ؟؟؟چون در غیر اینصورت زن ستیز میشی!!!!

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتقاد بود شما جنبه ش رو نداری اینکه یه زنی خراب شه رو زندگیت بهش حق میدی یعنی ؟؟؟چون در غیر اینصورت ...

انتقاد نبود توهین بود

ترجیح میدم به کسی که خیانت کرده گیر بدم 

الان من بگم به شوهرم خیانت میکنم میگی تقصیر مرداس؟ یا بازم میندازی گردن زنا؟

زندگی و سخت نگیر همینا میشه خاطره

اگر یک بار دوبار میگفتن مشد خاطره تو راهنمایی هم همین مشکلو داشتم ولی کمتر الان ۲۸ نفریم نصفشون گشنه ان از خوراکی های یه بدبختایی مثل من تغذیه میکنن😂😂😂

انتقاد نبود توهین بودترجیح میدم به کسی که خیانت کرده گیر بدم الان من بگم به شوهرم خیانت میکنم میگی ت ...

وقتی اصرار داری کج فهم باشی من دیگه نمیتونم کاری کنم برات

ضمنا خوبه اولش نوشتم به نظر من !

برای همه چیز میگید به من چه به توچه هرکسی هر رفتاری بکنه هر پوششی داشته باشه به خودش مربوطه 

حالا هم نظر من به خودم مربوطه و نهایتا استارتر

دیگه نبینمت

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

🤣🤣🤣اگر نماز خونه تون بازه برو اونجا بخور ..حرفم زدن که گندی بگو باز خوبه گشنه نیستم چشمم دنبال ...

فکر خوبیه ولی نماز خونه همیشه بستس معمولا میرم حیات پشتی مدرسه😂😂ولی اگر مدیرمون ببینم برخورد میکنه

فکر خوبیه ولی نماز خونه همیشه بستس معمولا میرم حیات پشتی مدرسه😂😂ولی اگر مدیرمون ببینم برخورد میکنه

بهش بگو اینه داستان ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو