الان دبیرستانی هستم کلاس دهمم تو کلاس ۲۸ نفریم هر وقت میخوام خوراکی از کیفم در بیارم بخورم نمیتونم از بس کلاسمون توش گشنه هست صدای خرچ خرچ پلاستیک بفهمن بلند میگن فلانی مثلا چیپس آورده اونوقت میریزن رو سرت منم که بی زبون روم نمیشه بگم نمیتونم بدم خودم گشنمه عصابم خورد شده معمولا برای خوراکی مثل کیک یا کلوچه یا شیر نمیگن میخوام ولی من بیشتر از دکه مدرسمون اسنک میخرم تا با خودم خوراکی ببرم زنگ تفریح میخوام خوراکی بخورم از ترس اینکه پیشم ببینن بعد بگن میخوام اسنک میگیرم میرم پشت دیوار مدرسه میخورم اون روز تو صف برای خریدن خوراکی که وایساده بودم تا اسنک خریدم که بخورم زنگ خورد مجبور شدم برم کلاس تو کلاس سه تا از دختر ها بهم گفتم ای یه تیکشو به منم بده اسنک از نصف هم کمتر شد دیگه با خودم خوراکی هم نبرده بودم اون روز گرسنه موندم خیلی حرصم میگیرهه😑😅🥲
ببینید من به اون رفیقم تعارف میکنم ولی خیلیاشون بدون تعارف میگن بهم بده اگر هم ندم میخوان سر از شوخی تو کلاس بگن فلانی چقدر گند هست فقط همکلاسی هم هستیم حتی دوست هم نیستیم وقتی خوراکی دارن به دوستاشون میدن به من نمیدن من دختری نیستم که گند باشم اتفاقا قبلش به بعضیاشون اینقدر تعارف میکنم که خودشون همش میگن نمیخوایم البته من به اون با ادب هاش تعارف میکنم😂یه روز چیپس برده بودم گفتم تعارف کنم زشته بخدا فقط ۳ تا دونه چیپس برام موند😭😂💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر یک بار دوبار میگفتن مشد خاطره تو راهنمایی هم همین مشکلو داشتم ولی کمتر الان ۲۸ نفریم نصفشون گشنه ان از خوراکی های یه بدبختایی مثل من تغذیه میکنن😂😂😂
فکر خوبیه ولی نماز خونه همیشه بستس معمولا میرم حیات پشتی مدرسه😂😂ولی اگر مدیرمون ببینم برخورد میکنه
بهش بگو اینه داستان ..
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو