2777
2789

الان دبیرستانی هستم کلاس دهمم تو کلاس ۲۸ نفریم هر وقت می‌خوام خوراکی از کیفم در بیارم بخورم نمیتونم از بس کلاسمون توش گشنه هست صدای خرچ خرچ پلاستیک بفهمن بلند میگن فلانی مثلا چیپس آورده اونوقت میریزن رو سرت منم که بی زبون روم نمیشه بگم نمیتونم بدم خودم گشنمه عصابم خورد شده معمولا برای خوراکی مثل کیک یا کلوچه یا شیر نمیگن میخوام ولی من بیشتر از دکه مدرسمون اسنک میخرم تا با خودم خوراکی ببرم زنگ تفریح میخوام خوراکی بخورم از ترس اینکه پیشم ببینن بعد بگن میخوام اسنک میگیرم میرم پشت دیوار مدرسه میخورم اون روز تو صف برای خریدن خوراکی که وایساده بودم تا اسنک خریدم که بخورم زنگ خورد مجبور شدم برم کلاس تو کلاس سه تا از دختر ها بهم گفتم ای یه تیکشو به منم بده اسنک از نصف هم کمتر شد دیگه با خودم خوراکی هم نبرده بودم اون روز گرسنه موندم خیلی حرصم میگیرهه😑😅🥲

ببینید من به اون رفیقم تعارف میکنم ولی خیلیاشون بدون تعارف میگن بهم بده اگر هم ندم میخوان سر از شوخی تو کلاس بگن فلانی چقدر گند هست فقط همکلاسی هم هستیم حتی دوست هم نیستیم وقتی خوراکی دارن به دوستاشون میدن به من نمیدن من دختری نیستم که گند باشم اتفاقا قبلش به بعضیاشون اینقدر تعارف میکنم که خودشون همش میگن نمیخوایم البته من به اون با ادب هاش تعارف میکنم😂یه روز چیپس برده بودم گفتم تعارف کنم زشته بخدا فقط ۳ تا دونه چیپس برام موند😭😂💔

وای خودمو خالی کردما😮‍💨😂

اولا که ااونا زیادی گشنه ان ثانیا با خودت لقمه ببر یا چیزی که نمیگیرن رو ببر 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا شاهده ما دوران دبیرستان دوستامون تعارف میزدن ب زور خجالت یکی ور میداشتیم

من تو کل دوران تحصیلی کسی نگفت بهم خوراکی بده نمیدونم چرا الان همه گشنه ان

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

🤣🤣🤣اگر نماز خونه تون بازه برو اونجا بخور ..حرفم زدن که گندی بگو باز خوبه  گشنه  نیستم  چشمم دنبال چیپس و خوراکی باقی باشه مثل بعضی ها 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من تو کل دوران تحصیلی کسی نگفت بهم خوراکی بده نمیدونم چرا الان همه گشنه ان

اصلا منم نه تا حالا کسی بهم گفته نه من گفتم 

فقط تعارف بود  اونم اکثرا می‌گفتیم نه میل نداریم و .....

یا بچه ها پررو شدن 

یا خب زندگیا سخت تر شده گرونی و ....

اون زمان ما گرونی نبود ک سال ۹۷ ۹۸ اینا

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

خدا شاهده ما دوران دبیرستان دوستامون تعارف میزدن ب زور خجالت یکی ور میداشتیم

دقیقا منم همینطور بودم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

برا دخترا انقد سخت و سنگینه پسر من و پسر خواهرم با خنده و عشق و حال تعریف میکنن که هیچی از خوراکیمون به خودمون نرسید و به چشم یه تفریح و فان بهش نگاه میکنن

به نظرم واقعا پسرا خیلی مرام معرفتی هستن با هم،همینه که ما زنا انقدر خیانت میبینیم از هم جنسمون چون حتی تو محیط مدرسه هم یکدل نیستیم با هم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃