هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 عنوان قرمز پوست صورت بعد زدن لایه بردار طبیعیه ایا 38 بازدید | 5 پست رفتم دکتر پوست برای درمان لک صورتم سه تا کرم داده یکیش دست سازه یکیش برای لک و یکی ضذافتاب هرجور گفته همنطور زدم امروز روز سوم قرمز شده پوست صورتم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 1404/09/07 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 8816 هر شب زدی؟نکن خواهررر با پوستتآبرسان میزنی؟ این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 هر شب زدی؟نکن خواهررر با پوستتآبرسان میزنی؟ خب دکتر داد سر خود نزدم اره سه روز گفته یکی رو نور نخوره بهش بزن یکی رو عصر یکی هم ضد افتابه هر سه ساعت نه ابرسان نمیزنم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 8816 خب دکتر داد سر خود نزدم اره سه روز گفته یکی رو نور نخوره بهش بزن یکی رو عصر یکی هم ضد افتابه هر سه س ... والا عزیزم چی بگم قوی عه اخه هر روز ضدلکشما خودت یکم سرچ کن متوجه میشیبرو پیشش بگو اینارواحتمالا هم کم کنه دفعات استفاده رو هم آبرسان بده بهتپوستت حتما نازک و حساسه این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 والا عزیزم چی بگم قوی عه اخه هر روز ضدلکشما خودت یکم سرچ کن متوجه میشیبرو پیشش بگو اینارواحتمالا هم ... احساس میکنم لک ها کم رنگ شده ولی پوستم از دیروز قرمز شده چیکار کنم نزنم؟؟برای از بین بردن قرمز چیکار کنم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 8816 احساس میکنم لک ها کم رنگ شده ولی پوستم از دیروز قرمز شده چیکار کنم نزنم؟؟برای از بین بردن قرمز چیکار ... یکم استراحت بده ترمیم کننده آبرسان مرطوب کننده بزن این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡