2777
2789
عنوان

می‌خوام طلاق بگیرم بنظرتون دلیل طلاقم قانع کننده ست

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
همین دیگه منم بهش فرصت دادم ولی انگار درست بشو نیستمیگه کار نیست پس این همه آدم میرن سر کار چیه پسیا ...

قبل از ازدواج چشم هاتو بستی عزیزم بقول دکتر روانشناس ام قبل از ازدواج دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم تو هم ببند و نقش یک دختر فدا شده بازی نکن به رنگ هشدار ها توجه کن 

این مرد هم به نظرم تغییر پذیر نیست چون آدم راحت طلبی و کمال گرا یعنی خوب حرف میزنه عمل صفر باز بر مبنای سطح خودت درک خودت و شرایط خودت تصمیم گیری کن 

من خودم کادر درمانم و شاغل هیچ وقت نمیتونم مردی کنارم تحمل کنم که اهل عمل نیست و بهانه گیری می‌کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از ازدواج چشم هاتو بستی عزیزم بقول دکتر روانشناس ام قبل از ازدواج دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید ...

منم دیگه واقعا خسته شدم از کاراش از حرف مردم دوساله عقدیم 

هیچ کاری نکرده حتی یه جشن عقدم برام نگرفته

منم دیگه واقعا خسته شدم از کاراش از حرف مردم دوساله عقدیم هیچ کاری نکرده حتی یه جشن عقدم برام نگرفته

حرف مردم همیشه هست من همسرم مهندس شرکت نفت با اینکه وضعیت مالی اش خوبه باز مراسم هامون خودمون از گرفتیم چون کیفیت مراسم مهم بود باز حرف حدیث بود فلانی دار اینطور رفتار کرد گفتم که بدونی حرف مردم برای همه هست قشنگ جان مهم تویی و زندگی ات 

حواست باشه که قرار یکبار زندگی کنی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

حرف مردم برات مهم تره یا آرامش خودت ؟!!مردم والله به اینکه چرا رنگ شماره یک و دوشون  تو دستشویی با دیروز فرق داره بیشتر اهمیت میدن تا بدبختی تو .اونا قرار نیست یه عمر با شوهر ....تو نه شبو صبح کنند نه همصحبت و هم سفره و همخونه و همسفر بشن ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه خسیس نیست بخاطر همین ولخرجیاش تو مجردی الان بی پولیم چون پدر نداشته برا خانوادش خونه و اینا ساخته ...

خانواده اش الان قدرش رو میدونن ‌.‌میتونن الان حمایتی کنن ؟  خودش جنم کار داره ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خانواده اش الان قدرش رو میدونن ‌.‌میتونن الان حمایتی کنن ؟ خودش جنم کار داره ؟

آره ولی اونا هم پولی ندارن که به این برسه 

جنم کار داره ولی کار نیست یعنی هست ولی کار شوهرم درست 

نمیشه