2777
2789

اینکه کار درست و حسابی نداره بی احساس چند روز یه بار

زنگ میزنه دوساله عقدم تو این دوسال فقط برام چند تیکه 

لباس خریده وبس ،،فقط رویا پردازه هرکی هم بگی قبول نداره،،جوری که انگار از دماغ فیل افتاده خستم دیگه ازش

میترسم بعد طلاق نتونم تحمل کنم از حرف مردم میترسم

شما بگین چه ،کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمی‌خوام بهت جهت بدم چون زندگی تو اما با خودت فکر کن ببین این زندگی فرصت اش یکباره آیا این همون مردی که کنارش آرامش روان تجربه کنی آیا همون مردی که کنارش امنیت مالی ، روحی ، ج نسی داری 

مردی که قشنگ حرف بزنه درست عمل نکنه مشکل رفتاری داره چون زمان کمی هم نیست اگه ذاتا مرد کار و عمل بود حتما خودشو نشون میداد بهش اولتیماتوم دادی ؟

حس میکنم در عقد عجول بودی چون این موارد با رفت و آمد و چندتا تست نئو و طرح واره....معلوم میشد لطفاً در طلاق عجول نباش و مشورت بگیر 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خسیسه یا نداره ؟  این خیلی مهمه . از اینکه نتونسته برات هزینه کنه شرمنده ست یا نه ؟

دوم اینکه کار میکنه و نداره یا کار نمیکنه و نداره ؟  تنبل و بی مسیولیته ؟ یا واقعا درآمدش کمه ؟

بی احساس و سرده یا واقعا سرش شلوغه ؟؟؟؟

اگر جواب قانع کننده پیدا نکردی بیشتر فکر کن . هیچ اتفاقی نمیفته 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
من نمی‌خوام بهت جهت بدم چون زندگی تو اما با خودت فکر کن ببین این زندگی فرصت اش یکباره آیا این همون م ...

همین دیگه منم بهش فرصت دادم ولی انگار درست بشو نیست

میگه کار نیست پس این همه آدم میرن سر کار چیه پس

یا یه زنگ ساده هم چیه که بهونه بیاره.

این بی پولی و نداری رو‌ از اول ندیدی؟ موقع ازدواج چشمتون رو باز کنید ب قیافه و عشوه های مرد نگاه نکنید چون اینا معیار نمیشه

گوه خورده هرکی گفته پول خوشبختی نمیاره اتفاقا اول پول بعد خوده شخص 

وقتی دوست داشتن یه طرفه باشه به چه دردی میخوره بدترعذابه

درسته؛ اگر ته دلت هنوز دوستش داری، یعنی یک‌سری ویژگی و رفتار خوب درش هست که به‌خاطر همون‌ها می‌تونی ادامه بدی و حتی سختی‌ها رو کمتر ببینی.

ولی قبل از هر تصمیمی باید از خودت بپرسی:

بعد طلاق مطمئنی پشیمون نمی‌شی؟

چون وقتی هنوز وابستگی و علاقه هست، تصمیم عجولانه بیشتر ضربه می‌زنه تا کمک کند.

ارزو های بزرگ ، 

خسیسه یا نداره ؟ این خیلی مهمه . از اینکه نتونسته برات هزینه کنه شرمنده ست یا نه ؟دوم اینکه کار میک ...

نه خسیس نیست بخاطر همین ولخرجیاش تو مجردی الان 

بی پولیم چون پدر نداشته برا خانوادش خونه و اینا ساخته

ولی الان خودش پول اجاره خونه رو نداره 

کارشم تازه عوض کرده بخاطر همین الان فعلا درآمدی نداره