2777
2789
عنوان

و خدا بالاخره مارو دید و داره رحمتشو نازل میکنه الهی شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 56 پست

ما هم تو روستامون رسم داریم دقیقا مثل شما،خراسان رضوی هستیم

ولی فکر کنم تو روستای  ما سر خاک دیگ پرپا میکنن که برای اموات هم دعا میخونن بقیش دقیقا مثل شما

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت ما معتقدن چون حیوانات موجودات بی گناه و بی ازاری هستن پس اگه کمک شون کنیم قطعا خدا ب خود ما هم ک ...

چه غذایی پختین وبرای حیوانات چی گذاشتین

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
ما هم تو روستامون رسم داریم دقیقا مثل شما،خراسان رضوی هستیمولی فکر کنم تو روستای ما سر خاک دیگ پرپا ...

چه جالب من فک میکردم فقط تو جنوب همچین رسمی هست

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

شهرمابچها میرفتن درخونهارومیزدن هرکی هرچی داشت کمک میکرداش رشته درست میکردن بین مردم پخش میشد

چه قشنگ

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چه جالب من فک میکردم فقط تو جنوب همچین رسمی هست

نه ماهم رسم داریم مامانم میگه یه سالی خشکسالی بوده انجام دادن و بارون اومده و سیراب سیراب شدن

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
چه غذایی پختین وبرای حیوانات چی گذاشتین

غذای محلیه سمت ماست 

چیزی شبیه پلو با گوشت 

برا پرنده ها برنج برا بقیه ی حیوونا هم همون ک خودمون میخوریم پلو با گوشت 

انشاالله که بوشهر هم بارون بیاد تا الان هوا ابری هم نشده کاش آسمون خدا باهامون آشتی کنه

از رحمت خدا نباید نا امید شد میاد ان شاالله

نه ماهم رسم داریم مامانم میگه یه سالی خشکسالی بوده انجام دادن و بارون اومده و سیراب سیراب شدن

احساس میکنم اون موقع چون اعتقادات قوی تر بوده انگار زود جواب می گرفتن