2777
2789
عنوان

تولدمه

81 بازدید | 15 پست

بنظرتون تولد بگیرم یا برم لباس بخرم؟

من تولد نگرفتم خیلی وقته چون آدمایی میان تولدم که ازشون خوشم نمیاد بنظرتون چیکارکنم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا موافقم باهات تولد با کسایی ک دوسشون داری بگیر رو لباسم بگیر عشق و حال اصنننن😂

تولدتم مبارک باشه ایشالا 120 سالگیت زنده باشی فداتشم🩷❤️🤩

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

دقیقا موافقم باهات تولد با کسایی ک دوسشون داری بگیر رو لباسم بگیر عشق و حال اصنننن😂تولدتم مبارک باش ...

قربونتتت

وقتی خوشت نمیاد از اون آدما تولد گرفتن چه فایده ای داره؟

آره برم آتلیه عکس تولد بگیرم بهتره نه؟

یه هدیه برای خودت برا روز تولدت بخر 

بعد برا خودت تولدت بگیر 

اما با آدم های که دوست داری نه اونایی که اذیتت میکنن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یه هدیه برای خودت برا روز تولدت بخر بعد برا خودت تولدت بگیر اما با آدم های که دوست داری نه اونایی که ...

نمیشه اگه بگیرم میام

یه هدیه برای خودت برا روز تولدت بخر بعد برا خودت تولدت بگیر اما با آدم های که دوست داری نه اونایی که ...

میان یا برم بیرون بگیرم بعد بیام زهرمارم میکنم میگن رفته بود پیش دوست پسرش گرفته بود حرفایی عجیبی میزنن مثلا چه میدونم رفته با معتادا و هرچیزی دشمنن خلاصه

میان یا برم بیرون بگیرم بعد بیام زهرمارم میکنم میگن رفته بود پیش دوست پسرش گرفته بود حرفایی عجیبی می ...

نگرد با همچنین آدم هایی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نگرد با همچنین آدم هایی

متاسفانه زن داییم هست نفر اولی که این حرفارو تو سر بقیه میزاره

متاسفانه زن داییم هست نفر اولی که این حرفارو تو سر بقیه میزاره

زندایی رو نمیشه دیگه کاریش کرد