2777
2789

طرف تاپیک زده کفر خدا و امام میگه چرا بهم بچه ندادی چرا امتحانم میکنی و فلان بخدا انقد حالم بد شد بغضم کرد انقد دعاش کردم گفتم کاش دامنش زود سبز شه

بعد کاربرا فهمیدن دو تا بچه داره یه دختر و یه پسر 

یه جور تعریف کرده بود انگار بچه ای نداره 

چی میشد ذکر میکرد تو تاپیک ؟؟؟؟

وای بعضیا چقد بی فکرن نمیگن شاید یکی درمان میکنه واسه یدونش این تاپیکو ببینه جیگرشو بدتر بسوزونه؟؟؟؟؟

چقد بی فکرن بخدا کاش دیگه این سایت نیام😓😓😢

الان با تاپیک منم بعضیا خواستن مخالفتی کنن لطفا نظر ندن دیگه اعصاب بقیه رو ندارم

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم یه مدت نبودم اعصاب و روانم خیلی آروم بود

خوندیش؟ چقد ازش بدم اومد تازه میگف درکم نمیکنید.

اره بخدا درک نمیکنیم این حجم از بی فکریو

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

😂😂😂جدی نگیر بابا هیچی رو چه توی مجازی چه توی واقعیت

واقعا....

کاش دلسوزی نکنم اینجا

چق ناشکرن بعضیا😐😐دیگه چنتا بچه میخواد مگه

نمیدونم تازه میگف داری امتحانم میکنی خدا 

دست خودشون نیست چون مشکل روان دارن .خیلی از تاپیکا الان دیگه فیکه ، نی نی سایت اون نی نی سایت سابق ن ...

بخدا بغضم گرفت😓

چقد دل ساده ام من

نه عزیزم من نخوندم ولی کارش آره خب اشتباه بوده بهرحال لطفا به نیت دل منم دعا کن قشنگم

چشم عزیزم ایشالله هرچی صلاحته و برات پیش بیاد.🌸

هر بار میام این سایت اعصابم خورد میشه واقعا بعضی از آدمهای اینجا شل مغز،دروغگو و مشکل اعصاب و روان د ...

اره بخدا

خدا میدونه چقد ناراحت شدم

وای آره.. ی بارم یکی داشت بد زن سابق شوهرش رو میگفت که اذیت میکنه دخترشو انداخته به ما خودش خوش میگذرونه.. انقد ناراحت شدم فحش دادم به زنه.. بعد از تاپیک های قبلش مشخص شد خود این زنه وقتی شوهرش متاهل بوده اومده دوست شده و خیانت کردن به زن اول.. دخترشو هم نمیزارن ببینه

کسی لایکم نکنه