2777
2789
عنوان

جای من باشین میمونین یا میرین

270 بازدید | 37 پست

دوستان خیلی گیر کردم بین دوراهی موندن و رفتن میشه کمکم کنید.

بچه هم دارم .

چند ماه پیش متوجه خیانت همسرم شدم قسم خورد که بهشش دست نزده راست و دروغش رو نمی‌دونم ولی خیانت خیانته.

واقع نمی‌دونم باید چیکار کنم.درحال حاضر که زندگی میکنیم و اون فکر میکنه مسعله برای من تموم شده ولی من هنوز کنار نیومدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانت برای بار اول قابل بخشش هست هرچند قطع به یقین طرفت مقصر هست ولی شاید ازجانب تو هم کمبودی بوده ولی در هرحال بار اول روباید بخشید

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚

من و بقیه بر اساس شرایط و درک خودمون نظر می دیم شما واقف بر اوضاع زندگی خودتی 

گاها طلاق اولین راه نیست گاها هم بهترین راه 

الان هم بشین شرایط سبک و سنگین کن ببین آیا درست رفتن یا موندن درست تر

این تصمیم خیلی شخصی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خیانت دوباره تکرار میشه

خیانت رو نمیشه بخشید

اگه بمونی سختی زیاد می‌کشی ممکنه در اینده بچت ندونه چقدر زحمت کشیدی و قدرت ندونه و سختی های تو بی فایده بمونه

اگه میخوای بری باید شرایطش رو داشته باشی هر چی باشه بچه داری و خب باید بزرگش کنی کلی زحمت و سختی داره باید بتونی خرجش رو بدی 

ادمایی که خیانت نمی کنن خیلی کمن پس فکر نکن بعد رفتن حتما یه ادم که خیانت نکنه پیدا می کنی 

خواستی بری قبلش یه مدرک از خیانتش بدست بیار که خیلی بدردت میخوره و حتی ممکنه در اینده بچت باور نمنه که پدرش خیانت کرده بهت باید یه مدرک داشته باشی که وقتی این بچه رو با زحمت بزرگ کردی بعد نره طرف پدر‌ش

خیانت دوباره تکرار میشهخیانت رو نمیشه بخشیداگه بمونی سختی زیاد می‌کشی ممکنه در اینده بچت ندونه چقدر ...

چرا باید بچه رو نسبت پدرش بد بین کنه. طلاق پدر و مادر سالم ک بخاطر عدم تفاهم جدا میشن بچه رو نابود می‌کند حالا بیا ب بچه بگو بابات هم بوالهوسی میکرده ...

اگر میخواد بمونه یا میخواد بره نباید تو روابط پدر و فرزند اختلال ایجاد کنه 

بچه حضانتش با پدر هست اگر  نگران این باشیم در آینده قدر زحماتمون ندونه پس بچه رو هم ب پدر واگذار کنیم منت سر بچه از حالا نذاریم.

اسی دوسه نفر خوب راهنماییت کردن 

از خودت وشرایطتت بگو 

شاعلی 

درآمد داری 

خانواده پدری حامیت هستن 

بار اول رو اصلا به کسی نگو بزار این ترس همراه شوهرت باشه 

که یه اتو ازش داری 

اگه میخوای بمونی وافسرده ومنفعل باشی بهتره ،بری

ولی بمون وخودت رو توانمند کن