2777
2789

یک شنبه دعوامون شد حرفای بدی بهم زد منم بلاکش کردم تا دیروز زنگ میزد هیچ کاری ج زنگ زدن با ی شماره بلاک نکرد میخوام بمیرم من نمیتونم این غمو تحمل کنم اگه قسمت من نبود چرا سرراهم قرار گرفت دارم اتیش میگیرم خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون فحاشی کرده بعد شما بلاک کرده ؟

من درست متوجه شدم خوب بیان نکردی من درست متوجه نشدم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ایشون فحاشی کرده بعد شما بلاک کرده ؟من درست متوجه شدم خوب بیان نکردی من درست متوجه نشدم

حرفای بدی بهم زد منم بلاکش کردم 

تماس بان گوشیم فعاله تا دیروز زنگ میزد بلاک بود اما فقط در همین حد تلاش دیگه ای نکرد

الکی الکی بود اما حرفای بدی بهم زد انتظار نداشتم با ی بلاک بره

خب ببین خرف بد و بلاک کردن خیلی ازاردهنده س اما احتمالا شماهم حرفای مناسبی نزده بوذی که اتقد شدید واکنش نشون داده ، بزار ی مدت بگذره هردواروم بشید ، مردا اخلاقشون اینه برگردن ، اکه واقعا دوسش داری اجازه بده حرفاش گوش کن ببین میتونی قانع بشی کنارش بمونی یا نه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

خب ببین خرف بد و بلاک کردن خیلی ازاردهنده س اما احتمالا شماهم حرفای مناسبی نزده بوذی که اتقد شدید وا ...

چکار کنم امروز اصلا زنگ نزده دیگه انگار رفت که رفت 

هیچ تلاش دیگه ای هم نکرد اگه واقعا دوستم داشت میتونست ی شماره جدید بگیره زنگ بزنه

چکار کنم امروز اصلا زنگ نزده دیگه انگار رفت که رفت هیچ تلاش دیگه ای هم نکرد اگه واقعا دوستم داشت میت ...

زنگ میزنه قول میدم میخاد توعصباتیتت کمتر بشه 

اگه زنگ زد بدخلقی نکن اینکه بلاکش کردی و‌ج ندادی توهین بدی بوده براش الان بی حساب شدین 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱