2777
2789

سلام. با سطح ۲ میتونن آموزش و پرورش به عنوان آموزگار.دبیر و پرورشی .

کمیته امداد .مبلغ .دادگستری .وکیل .سردفتری ازدواج و طلاق و اسناد .نماینده ولی فقیه در نظام  کارهای اداری .و مدارک سطح ۳ به بالا به عنوان استاد دانشگاه ، محقق و مبلغ خارج و امام جمعه و وزارت دفاع و...

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش میگه 8

مگه اینکه وام گرفته باشه.اگه به گوشیش دسترسی دارید میتونید برید خودتون حکمشو ببینید اگه وامی گرفته باشه تو فیش حقوقیش مینویسن

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

مگه اینکه وام گرفته باشه.اگه به گوشیش دسترسی دارید میتونید برید خودتون حکمشو ببینید اگه وامی گرفته ب ...

البته نه هر وامی .مثلا یکسری مغازه ها هم  با فرهنکیان قرارداد دارن که بعد گرفتن جنس  قسطی از حقوق کم میکنن.وگرنه وام اداره خیلی زیاد نیست ک بخواد از ۲۳ تومن ۸ تومن بمونه.من خودم ۱۴ دریافتیم بود ک ۳۰ تومن وام گرفتم الان ۱۳ برام واریز میشه

ن وام نگرفته هیچی صبح دولتی عصر هم غیر دولتی

پس از ۲۳ بیشتره  شما ۱۰ تومنم برای غیردولتی کنار بذار حداقل ۳۰ درامدشه جالبه ک پنهان میکنه بعد این همه سال زندگی

دفاع چیه

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

دفتر ازدواج چی

همه را نوشتم .خوب بخونید