2777
2789
نه البته بستگی داره کی بوده؟

داییم بوده.سال ۹۹ بود چهل مادرم بود،برای اولین بار صدامو روش بلند کردم.چون در حق مادرم...

بعد ارتباطمونو باهاش قطع کردیم.

میخواستم حلالیت بگیرم

دورا ددور شنیدم امروز فوت کرده.

اگه یکی همه این کار ها رو بکنه ولی طرف نبخشتش پس همه اون زحمتا چی میشه ؟ (فقط برام سوال شده)

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یکی همه این کار ها رو بکنه ولی طرف نبخشتش پس همه اون زحمتا چی میشه ؟ (فقط برام سوال شده)

باید آدم خوبی باشیم.دنیا وفا نداره.دیروز خبر مرگ یکی از همسایگان رو شنیدم که وکیل بود.اوضاع خوبی مالی داشت.آدم خوبی بود.مثل اینکه به قتل رسیده بود.امروز خبر فوت داییم.بخدا مرگ خیلی به آدم نزدیکه.

از ورثه باید حلالیت بگیری و ادای دین کنی

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

باید آدم خوبی باشیم.دنیا وفا نداره.دیروز خبر مرگ یکی از همسایگان رو شنیدم که وکیل بود.اوضاع خوبی مال ...

اره قبول دارم ولی خب یکی از دستش در رفت یه اشتباهی کرد سعی کرد بعد مرگ اون طرف جبران کنه ولی اون نبخشیدش میتونی بگی پس کار های خوبی که برات کردم واسه خودم ؟

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

باید آدم خوبی باشیم.دنیا وفا نداره.دیروز خبر مرگ یکی از همسایگان رو شنیدم که وکیل بود.اوضاع خوبی مال ...

حداقل برید مراسمش دوباره آشتی کنید

قهر شما بدتر از کاریه که انجام دادید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

درسته ولی فکر نکنم کاری که من بکنم یدن به اون هرکس یاید خودش کار خوب بکنه

بله مثلا ۲ رکعت نماز کع خود فرد در زمان زنده بودنش میخوند بهتر از هزار رکعت که بازماندگانش براش میخوننن 

ولی استارتر میگه بهش مدیونم خب استارتر باید حق اون رو  ادا کنه و این حق اینجور ادا میشه که توضیح دادم 

ولی بازم هر کار خیری که هدیه بشه به اموات دستشون میرسه 

پیامبر انبار  خرمایی را بعد از مرگ کسی پخش کردن به دستور خود شخص مرده که وصیت کرده بود

یک دونه خرما ته انبار باقی میمونه 

پیامبر میگه اگه این یه دونه خرما رو خودش انفاق کرده بود بهتر بود تا من پیامبر کل این انبار رو به نیتش انفاق کردم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد