2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صدا هیچکدومون رو نمیشنوه

بچه ی گم شده بود می گفت مادرم گم شده . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
تو نگاهش میکنی؟تو میری سمتش؟درسته اون به ما بنده ها احتیاج نداره ولی تو یه قدم برو سمتش هزار قدم میا ...

رفتم ولی نیومده 

از نشدن خستم دیگ ب هرچی دس میزنم نمیشه 

کم‌کم دادم اعتقادتمو از دست میدم

رفتم ولی نیومده  از نشدن خستم دیگ ب هرچی دس میزنم نمیشه  کم‌کم دادم اعتقادتمو از دست مید ...

فقط صبر داشته باش

مشکلت چیه؟

نمازاتو سر وقت بخون یه آرامشی میگیری که با دنیا عوض نمیکنی۴۰روز بخونی بعد کم کم خودت مشتاق میشی و منتظر اذانی 

فقط صبر داشته باش مشکلت چیه؟نمازاتو سر وقت بخون یه آرامشی میگیری که با دنیا عوض نمیکنی۴۰روز بخونی بع ...

میخوندم 

ولی نشد 

ازدواجم جور درنمیاد از هرکی خوشم میاد نمیاد سمتم از هرکسی بدم میاد اون میاد 

توقع زیادی ام ندارم  ی چیز کاملا معمولی میخوام باشه 

با یکی ۷ سال ب قصد ازدواج بودم بی دلیل گذاشتم کنار ضربه ی بدی خوردم چندین سال میخوام ازدواج کنم‌نمیشه 

خواهرم درگیر سرطان برای شفاش کلی نذر چله گرفتم نشده 

مامان بابام مریض 

بابام قلبش باید باتری بشه 

کل استرس زندگیمو نابود کرده  از این وضعیت الانم ناراضی ام نتونستم کار درست حسابی داشته باشم درآمد خوب داشته باشم ۲۹ سالمه هیچکاری نتونستم بکنم 

واقعا کم آوردم

میخوندم  ولی نشد  ازدواجم جور درنمیاد از هرکی خوشم میاد نمیاد سمتم از هرکسی بدم میاد اون ...

کدوم شهری؟

همسن همیم درکت میکنم منم ولی زود ازدواج کردم تا اومدم چیزی بفهمم یه بچه دادن بغلم 

الانم زندگی مشترکم خوب نیست ولی بازم خداروشکر میکنم 

نماز جعفر طیار بخون دعای معراج از این گردنبند ها توش دعا میزارن بخر دعا رو توش فرقی نمیکنه چاپی یا دستی بنویس گردنت بنداز گردنت دو سه تا بزار گوشه خونتون مامانت اگر میتونه نماز هفت بانو رو برات بخونه به نیت ازدواج شما بزن تو نت بالا میاد منم برات دعا میکنم ازدواجت سر بگیره ولی عجله نکن درسته همه مثل هم نیستن ولی منم بخاطر شرایطم زود عروس کردن اولش شوهرمو دوست داشتم ولی الان از چاله افتادم تو چاه

کدوم شهری؟همسن همیم درکت میکنم منم ولی زود ازدواج کردم تا اومدم چیزی بفهمم یه بچه دادن بغلم الانم زن ...

ممنون عزیزم 

من خودمم دوس ندارم ازدواج کنم  فک میکنم فعلا زوده بازم 

خانواده تحت فشار قرار میدن حرفاشون ناراحتم میکنه  خواستگارم زیاد دارم ولی جور نمیشه فقط