2777
2789
عنوان

مامان هایی ک بچه زیر یکسال دارن میشه یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خیلی نگرانی یه دکتر ببر.اگه کامل متوجه میشه که باهاش حرف میزنید و نگاهتون میکنه طبیعیه

دکتر بردم گفت تا 1سالگی بهش وقت بده ،ولی دل خودم آروم نمیگیره،میخام بدونم بچه بوده ک یک‌سالگی واکنش ب اسمش خوب بشه 

نگرانی از اتیسم زندگیمو نابود کرده

بیخیال اوتیسم نشونه‌هاش بیشتر از ایناس. اگه مشکلی با ارتباط چشمی نداره؛ خنده و گریه و ذوقش نرماله سالمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بیخیال اوتیسم نشونه‌هاش بیشتر از ایناس. اگه مشکلی با ارتباط چشمی نداره؛ خنده و گریه و ذوقش نرماله سا ...

ارتباط چشمیش خوبه،لبخند اجتماعی داره،ولی واکنش ب اسمش ضعیفه،هرچی صدا میزنم انگار با دیوارم ولی دست ک بزنم سریع برمیگرده

دکتر بردم گفت تا 1سالگی بهش وقت بده ،ولی دل خودم آروم نمیگیره،میخام بدونم بچه بوده ک یک‌سالگی واکنش ...

انشالله سالمه.بهت قول میدم.تا یک سالگی بهش زمان بده. اگه دیدی واکنشی نداشت ببرش دکتر دوباره.بچه ها یه مقداری بازیگوشن.راه میرن.دوندگی زیاددارن.حواسشون یه مقدار پرت میشه متوجه اطراف نمیشن

ارتباط چشمیش خوبه،لبخند اجتماعی داره،ولی واکنش ب اسمش ضعیفه،هرچی صدا میزنم انگار با دیوارم ولی دست ک ...

عزیزم میگم نرماله. خودتم زیاد الکی صدا بزنن نادیده میگیری. تو نت بگردی روشهایی هست که توجهش رو بیشتر کنی اوتیسم اینجوری نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.