2777
2789
اخه همش تیره گذاشتم چند ساله خسته شدم گفتم یه بارم روشن بزارم.یه مرحله دیگه باید دکلره بشه

آره این که قطعا یخی و بلوند نمیگیره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روی‌ پایه دکلره۸ و ۹تقریبا 

دودی در آوردم و  کنفی خیلی شیک شد طوری‌که‌ هرکجا میرفتن میگفتن کی برات درآورده 

البته برای شما نارنجی زیاد داره باید دودی قاطی کنی هررنگی خواستی بذاری

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اسی میشه بگی چجوری رب درست کردی؟؟

گوجه هارو میشوری ریزمیکنه یه روز میمونه بعدش باهمزن یادست میزنی.بعد توفالشو با آبکش میگیری نمک میزنی به اندازه.وقتی کامل تفاله و دونشو گرفتی روی شعله میزاری تا سفت شه.آخر کار باید شعله روکم کنی حواست باشه ته نگیره یا بسوزه

اخه خیلی سفیدی دارم میگم اگه یه بار دیگه دکلره کنم یه دست میشه به نظرت؟

نکن موهات میسوزه. حتی اگه ارایشگر حرفه ای هم بری برات دکلره نمیکنه. یک مدت روغن بزن به نوهات تا جون بگیرن حداقل تا دو ماه اینده دکلره نکن.

ارایشگاه انجام داد یا خودت

خودم برای موهای عمه و خاله ام گذاشتم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…