2777
2789

همش بهم میگن تو ساده ای تو خنگی زرنگ باش فلان کن ال کن بل کن منم مثل خودشون دارم کار میکنم فقط ساکت ترم هم کارفرما بهم میگه اینو هم هم کارهام واقعا حالم بده احساس میکنم واقعا خنگم هرکی منو میبینه از چهرم میفهمه خنگ بودنمو🤦🏻‍♀️کل اعتماد به نفسمو از دست دادم بچه ها

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

حتما نمونید 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا چه کاری میکنی که این حرف بهت میزننن؟

فقط وظایف محوله رو انجام میدم و اینکه  چون پشت هم غیبت میکنن تو روی هم میخندن قربون صدقه میرن من خیلی باهاشون صحبت نمیکنم و دم خور نمیشم خیلی به خنده و شوخی بهم میگن خنگ🤦🏻‍♀️

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

نه چون بسختی کار پیدا کردم میترسیدم کارمو از دست بدم ولی الان واقعا دیگه ناراحتم و حس بدی دارم

ربطی نداره اومدو شما توی کار جدیدت هم اینجوری بودن همکاران

باید فرار کنی؟

جوابشونو بده عزیزم

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
شما میگید بمونم؟؟

خیلی محترمانه بگو بهشون از این موضوع اذیت میشی

دیدی ادامه میدن غیرمحترمانه بگو بهشون

بازم دیدی گاون ادامه میدن

برو از اونجا 

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
نه چون بسختی کار پیدا کردم میترسیدم کارمو از دست بدم ولی الان واقعا دیگه ناراحتم و حس بدی دارم

کارت چیه عزیزم ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فقط اشتباه منو نکنی

من خودمم هی جلوشون میگفتم وای من خیلی خنگم. وای من چه کندم و از این حرفا.. اونام بدتر از حرفام سواستفاده میکردن میرفتن به مدیریت میگفتن یا به بقیه همکارا

کاری کردن دیگه هیچ کدوم از همکارا بم سلامم نمیکردن 

اشتباه کردم زندگیمو براشون تعریف کردم که تنهام و فلان و بهمان

اونام هی میزدن تو سرم که تک با کسی نمیسازی

من هدفم جلب محبتشون بود ولی اونا سواستفاده کردن

کسایی که میگفتن مث خواهرمون میمونی با حرفای خودم باعث اخراجم شدن آخرش

💔دل نشکنیم💔