2777
2789
عنوان

اولین کار بعد از اینکه رانندگی یاد بگیرم🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
خب پس به خاطر سنتهمنم همسن تو بودم لباس پسرونه میپوشیدم رفتارام پسرونه بوو بزرگ شدم بهم میگن چقد خان ...

خیر🤣

بخاطر سنم نیست

بخاطر اینه ۱۵ ساله باهاشون زندگی میکنم 

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشم میاد ی دختر روحیه خشن داره 

موفق باشی

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

خب پس عروستو بردار ببر ، خیلی شلوغ پلوغ می‌کنه

غلط کنم عروس جناب سروان شم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

خوشم میاد ی دختر روحیه خشن داره موفق باشی

منم خوشم میاد ازم خوشت میاد  بانو.!

۲۰۷ دیگه چیه دخترفقط پارس❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 عاشقتم عشق آهنی ام

وای نگووو عاشقشممم ناز و گوگولی منه😍😂 ماشین جمع و جور باید باشه چون کمتر خطر مالیدن به در و دیوار داره 🤭

وای نگووو عاشقشممم ناز و گوگولی منه😍😂 ماشین جمع و جور باید باشه چون کمتر خطر مالیدن به در و دیوار ...

براتو ناز و گوگولی چون روحیت دخترونه هس🤣

ولی برا من که روحیاتم رو دوباره فرق داره فقط پارس 😂

به خوشی و شادی همیشع پرانرژی باشی هر بژی🤘🌱

همچین  مشتی

منم با پسرا بزرگ شدم ولی اخلاقم خانومانه شده

خب تو دیگه فرق داری