2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ایفون 16 پرومکس میگیرین یا 17 پرومکس

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
اتفاقا مامانم اینا هم میگن بزار یکم دیگه پول جمع کن ماشین بگیر اما خب گوشی رو بیشتر دوست دارم حالا ب ...

همه چیز ک دوست داشتن نیست خرید ۱۷ وقتی ماشین نداری یعنی

پوشیدن کت گرون در حالی ک پات لخته

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا مامانم اینا هم میگن بزار یکم دیگه پول جمع کن ماشین بگیر اما خب گوشی رو بیشتر دوست دارم حالا ب ...

هیچکدوم رو نخرید

حیف پول نیس بخاطر یه برند فقط میخواین این همه هزینه کنید

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

قیمتشون چقده؟

اون مدلی که من میخوام حدودی فک کنم اینقد باشه قیمتش

16پرومکس 194

17پرومکس233

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

آیفون ۱۷ ولی بگما سامسونگ فنم به هیچ برندی توهین نمی کنم ولی واقعا سامسونگ گوشی هاش بهتر  و اصلان خراب نمیشه میتونی اس ۲۴ اف ای  و بخری هم قابلیت های سری و ای و هم قابلیت ها و نرم افزار ها و  پیشرفته بودن سری اس و داره در کل  آیفون ها گوشی حساسی هستن باید خیلی مراقبم باش خراب نشه بنظرم آیفون ۱۷ و بخر هم جالب تره هم خوشگل تره و هم بروز تره قطعا قابلیت های جدید تری و داره هم مد روزه 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

17 pro max chande alan

فک کنم 233 باشه  مدل 256 گیگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش یروز دغدغم این بشه 

ولی ۱۷ بگیر

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اون مدلی که من میخوام حدودی فک کنم اینقد باشه قیمتش16پرومکس 19417پرومکس233

یا ابوالفظل🤒

خو سامسونگ بگیر s24به خدا خیلی بهتره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
اون مدلی که من میخوام حدودی فک کنم اینقد باشه قیمتش16پرومکس 19417پرومکس233

من خواهرم 17 خریده هفته‌ی پیش 175

چرا اینقدر گرون گفته بهتون 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

گوشی شیاعومی بگیر باقی پولت رو طلا بخر بزار بانک روش وام بگیر و ماشین با کیفیت بخر .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پولو بده طلا کلشو تا سال بعد جمع کن بعد ماشین بخر 

گوشی گرون وقتی ماشین نداری فایده نداره 

حتی من بابام میگه خیلی مسخرس کسایی که گوشی گرون دارن بعد سیمکارت شون مسخرس😂😂

چرا؟

الان که دزدی رو آیفون زیاد شده .چندین مورد هم منجر به قتل .دوم اصلا نمیتونی از گوشی های دیگه برنامه یا عکس بگیری همش باید هزینه کنی بری خدمات موبایل اونم کلی هزینه س .فقط هم اسم در کرده تو خیلی از موارد از گوشی های دیگه پایینتره ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یا ابوالفظل🤒خو سامسونگ بگیر s24به خدا خیلی بهتره

اخه سامسونگ موقع فروش ضرر میکنی اما ایفون همیشه ارزش پولت حفظ میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40