سلام ..تاحالا شده خواهراتون بهتون توهین کنن تحقییر کنند اذیتتون کنند و مادرتون هیچی نگه و حتی وقتی شما بخواین دفاعی بکنید مادرتون به شما حمله کنه و بگه زشته و توهین کنه ؟قبول دارین اگه مادر شجاع و با شهامت باشه هیچ دعوایی توی خونه برپا نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله بزرگتر اگه عاقل باشه بلده چجوری بچه ها رو مدیریت کنهالانم توی این موقعیت نباید طرف کسیو بگیره، ا ...
احسنت ..دقیقا ..مادر من بلد نیست شایدم نمیخواد .ولی منو تو موقعیت سختی قرار دادن و زندگی رو ازم گرفتن و هرمحبت و احترامی داره خرج خواهرای سیاه قلبم میکنه
ربط داره ..باید بفهمه تقصییر کدومه و با همشون با انصاف رفتار کنه ...باید تربیتشون کنه ...چطور میگی ر ...
من 26 سالمه خودمم مادرم تو همه خونه ها دعوا هست مگه میشه دعوا پیش نیاد بعدم من خودم کلی سر تربیت بچم کتاب خوندم به هیچ وجه مادر نباید تو دعوا بین بچه ها دخالت کنه مگر اینکه بخواد یکی اون وسط اسیب ببینه تو دعوا های اینجوری اصلا اهمیت نداره مقصر کیه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من 26 سالمه خودمم مادرم تو همه خونه ها دعوا هست مگه میشه دعوا پیش نیاد بعدم من خودم کلی سر تربیت بچم ...
چند تا بچه داری ؟فرض کنیم سه تا داری ..اگه اون دو تا که بزرگ ترن مدام به کوچیکه توهین کنن تحقییر کنن .سکوت تو بهشون تایید میده که ادامه بدید .یا اگه بخوای توهم بری پشت اون دوتا میدونی چه ظلمیه؟؟
بله کاملا واقعیت رو میگی عزیزممادر اکثرا جذب بچه ی بی عاطفه میشه و از همونم آسیب میبینهمن این مورد ر ...
چطور به دل نگیرم ..تمام مادرانشو خرج اونا میکنه محبت ،احترام ،انصاف ،خوش اخلاقی ..اما برای من خلاف همه اینا رو داره ...
دو تا خواهر از خودم بزرگ تر دارم هرچی بخوان میگن این زن به بار شهامت به خرج نمیده جوابشون رو بده که منم حقم پایمال نشه که حق مادری خودشم به جا بیاره ...
کاش شوهر میکردم ولی یک شوهر خوب که همه جور پشتم باشه و میرفتم از این خونه
چند تا بچه داری ؟فرض کنیم سه تا داری ..اگه اون دو تا که بزرگ ترن مدام به کوچیکه توهین کنن تحقییر کنن ...
من یکی دارم
میدونم خودم خواهر دارم ولی درگیری بین بچه ها پیش میاد وقتی زورشون بهم برسه چرا باید دخالت کنی دخالت کردنه بینشون تخم کینه و نفرت میکاره از اول باید درست تربیتشون کنی به ضعیف تر زور نگن وگرنه همیشه که مادر نیست بیاد حقشو بگیره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من یکی دارم میدونم خودم خواهر دارم ولی درگیری بین بچه ها پیش میاد وقتی زورشون بهم برسه چرا باید دخال ...
بنظرت تحقیر و توهین اسمش درگیریه؟؟
بله میشه سکوت کرد ولی باید کلا سکوت کنه ..ولی بهتر اینه بفهمه مشکل چیه و با مهربانی و البته محکم بودن حل کنه ....
اینی که من میگم با اونی که شما میگی خیلی فرق داره ..شما داری راجب چند تا بچه حرف میزنی و یه درگیری ساده معمولی ..که همونجا هم نیاز داره مدیریت دانایی ...
من دارم راجب مادری حرف میزنم که یدونه از بچه هاشو که من باشم رو له کرده بخاطر بچه های دیگش