2777
2789
عنوان

مادر با شهامت یا

312 بازدید | 46 پست

سلام ..تاحالا شده خواهراتون بهتون توهین کنن تحقییر کنند اذیتتون کنند و مادرتون هیچی نگه و حتی وقتی شما بخواین دفاعی بکنید مادرتون به شما حمله کنه و بگه زشته و توهین کنه ؟قبول دارین اگه مادر شجاع و با شهامت باشه هیچ دعوایی توی خونه برپا نمیشه

بله بزرگتر اگه عاقل باشه بلده چجوری بچه ها رو مدیریت کنه

الانم توی این موقعیت نباید طرف کسیو بگیره، اشتباه میکنه

هر جا بزرگتر تفاوت گذاشت بین بچه ها اونجا هیچوقت دورهمی ادامه پیدا نمیکنه و درگیری ها بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه اینو قبول ندارم دعوا بین بچه ها به مادر ربطی نداره

ربط داره ..باید بفهمه تقصییر کدومه و با همشون با انصاف رفتار کنه ...باید تربیتشون کنه ...چطور میگی ربط ندارد چند سالته

بله بزرگتر اگه عاقل باشه بلده چجوری بچه ها رو مدیریت کنهالانم توی این موقعیت نباید طرف کسیو بگیره، ا ...

احسنت ..دقیقا ..مادر من بلد نیست شایدم نمی‌خواد .ولی منو تو موقعیت سختی قرار دادن و زندگی رو ازم گرفتن و هرمحبت و احترامی داره خرج خواهرای سیاه قلبم می‌کنه 

ربط داره ..باید بفهمه تقصییر کدومه و با همشون با انصاف رفتار کنه ...باید تربیتشون کنه ...چطور میگی ر ...

من 26 سالمه خودمم مادرم تو همه خونه ها دعوا هست مگه میشه دعوا پیش نیاد بعدم من خودم کلی سر تربیت بچم کتاب خوندم به هیچ وجه مادر نباید تو دعوا بین بچه ها دخالت کنه مگر اینکه بخواد یکی اون وسط اسیب ببینه تو دعوا های اینجوری اصلا اهمیت نداره مقصر کیه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
احسنت ..دقیقا ..مادر من بلد نیست شایدم نمی‌خواد .ولی منو تو موقعیت سختی قرار دادن و زندگی رو ازم گرف ...

بله کاملا واقعیت رو میگی عزیزم

مادر اکثرا جذب بچه ی بی عاطفه میشه و از همونم آسیب میبینه

من این مورد رو خیلی دیدم

ناراحت نباش خودمم محبت مادر ندیدم

تاپیک آخرم گفتم چقدر مشکلات و دردسر دارم

به دل نگیر اصلا 🌺حق داری ناراحت باشی ولی زیاد بهش فکر نکن 

من 26 سالمه خودمم مادرم تو همه خونه ها دعوا هست مگه میشه دعوا پیش نیاد بعدم من خودم کلی سر تربیت بچم ...

چند تا بچه داری ؟فرض کنیم سه تا داری ..اگه اون دو تا که بزرگ ترن مدام به کوچیکه توهین کنن تحقییر کنن .سکوت تو بهشون تایید میده که ادامه بدید .یا اگه بخوای توهم بری پشت اون دوتا می‌دونی چه ظلمیه؟؟

مادر من دقیقا همین کارو می‌کنه ..

بله کاملا واقعیت رو میگی عزیزممادر اکثرا جذب بچه ی بی عاطفه میشه و از همونم آسیب میبینهمن این مورد ر ...

چطور به دل نگیرم ..تمام مادرانشو خرج اونا می‌کنه محبت ،احترام ،انصاف ،خوش اخلاقی ..اما برای من خلاف همه اینا رو داره ...

دو تا خواهر از خودم بزرگ تر دارم هرچی بخوان میگن این زن به بار شهامت به خرج نمی‌ده جوابشون رو بده که منم حقم پایمال نشه که حق مادری خودشم به جا بیاره ...

کاش شوهر میکردم ولی یک شوهر خوب که همه جور پشتم باشه و میرفتم از این خونه 

چند تا بچه داری ؟فرض کنیم سه تا داری ..اگه اون دو تا که بزرگ ترن مدام به کوچیکه توهین کنن تحقییر کنن ...

من یکی دارم 

میدونم خودم خواهر دارم ولی درگیری بین بچه ها پیش میاد وقتی زورشون بهم برسه چرا باید دخالت کنی دخالت کردنه بینشون تخم کینه و نفرت میکاره از اول باید درست تربیتشون کنی به ضعیف تر زور نگن وگرنه همیشه که مادر نیست بیاد حقشو بگیره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چطور به دل نگیرم ..تمام مادرانشو خرج اونا می‌کنه محبت ،احترام ،انصاف ،خوش اخلاقی ..اما برای من خلاف ...

حق داری ناراحت بشی😔

تاپیک آخرمو بخون ببین من چیکار باید بکنم وضع منم داغونه

با این تفاوت که مادرم برام دعا میگیره به هیچ جا نرسم

و هرچی پول داره میده به خواهرم که ازدواج کرده...

زندگیه منو برادرمو خراب کردن

من یکی دارم میدونم خودم خواهر دارم ولی درگیری بین بچه ها پیش میاد وقتی زورشون بهم برسه چرا باید دخال ...

بنظرت تحقیر و توهین اسمش درگیریه؟؟

بله میشه سکوت کرد ولی باید کلا سکوت کنه ..ولی بهتر اینه بفهمه مشکل چیه و با مهربانی و البته محکم بودن حل کنه ....

اینی که من میگم با اونی که شما میگی خیلی فرق داره ..شما داری راجب چند تا بچه حرف میزنی و یه درگیری ساده معمولی ..که همونجا هم نیاز داره مدیریت دانایی ...

من دارم راجب مادری حرف میزنم که یدونه از بچه هاشو که من باشم رو له کرده بخاطر بچه های دیگش 

حق داری ناراحت بشی😔تاپیک آخرمو بخون ببین من چیکار باید بکنم وضع منم داغونهبا این تفاوت که مادرم برا ...

باشه الان میرم میخونم ...اون خواهر دیگه چی واکنش اون چیه ؟؟

بنظرت تحقیر و توهین اسمش درگیریه؟؟بله میشه سکوت کرد ولی باید کلا سکوت کنه ..ولی بهتر اینه بفهمه مشکل ...

خب منم همینو میگم میگم مادرت نباید دخالت میکرد کلا خودشو میکشید کنار همین دخالت کردنه اسیب میزنه ولی درکل نباید گذاشت توهین کنن بهم 

باشه الان میرم میخونم ...اون خواهر دیگه چی واکنش اون چیه ؟؟

خوشحاله لبخند روی لب حس پیروزی داره

دیپلمش هم نگرفته با اینکه کلی خرجش کردن کلاس خوب نوشتن

منو برادرم ارشد خوندیم جوری دعا گرفتن که زمین گیر شدیم و هیچ کاریمون جلو نمیره همش ضرر می کنیم و مردم ناخودآگاه از ما متنفرن....خیلی سخته 

قرص اعصاب میخوریم هر دو