الکی نیست ک میگن دهاتی و فلان حداقل این حرف برای روستای ما صدق میکنه از بس که عقب مونده و خاله زنک و بیشعورن واقعا نفرتمو نمیدونم با چ کلمه ای نشون بدم !
قوم الظالمین
باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
زندگی به این خوبی..هواشون خوب ،باغهای باصفایی که دارن محصولات ارگانیکشون و تجملات هم توزندگیاشون واقعا یا نیست یا خیلی ضعیف مثل ما شهرنشینها خوبه همش الودگی ،دود تجملات و.... ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگ زندکی فقط ایناس ک بشینی محصولات ارگانیک بخوری و تمامپیشرفت امکانات تعامل اجتماعی و تفریح و ... هی ...
شما همه چیز رو ول کردی فقط قسمت خورد و خوراک رو گرفتی.. باتوجه به چیزی که شما داری میکی یعنی همه روستاییها بی فرهنگن و شهرنشینها بافرهنگ..همه ماهایی که شهرنشینیم و دم از شهرنشینی میزنیم هم تاریخچمون رو در بیارن هممون روستایی هستیم.. اینکه بیایم توهین کنیم که روستاییها فلان بسار هستن اصلا به نظرم قشنگ نیست.. به کرار دیده میشه که شهرنشینها ادعای بافرهنگی میکنن و تخریب شخصیتی روستا نشینها رو میکنن درحالی که همین خودش نوعی بی فرهنگیه اینو توجه کن.. همین شهرنشینهایی که ادعا دارن ببین چقدر بدتر از روستاییها هستن.. الان شاید روستاها تمام و کمال امکانات نداشنه باشه اما دیگه گذشت اون روستاهایی که بی امکانات باشن همین شهرهای خودمونم خیلیاشون امکانات نداره.. من تو کلانشهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم با همین امکاناتی که شما داری میگی الان ازدواج کردم جنوب و همین جنوبی که شهر امکانات نداره پس نداشتن امکانات به شهر و روستا نیست.. بحث اسی هم امکانات تفریخی و .. نبود بحث فرهنگ بود