2777
2789
عنوان

از روستامون متنفرم یعنی آدماش حال آدمو بد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 19 پست
کسایی ک بد باشن نمیتونی تعریف الکی بکنی جو روستای ما ی جو حال بهم زنه تفکرشون مال قرن دایناسورهاست م ...

خب ازهمون اول  بگو روستای ما نه که همه روستاییها رو اول مورد عنایت قرار میدی بعد میگی روستای ما... من روستایی نیستم اما واقعا روستاییها دل پاکی دارن 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
چی دارن ک خوشبحالشونه؟

زندگی به این خوبی..هواشون خوب ،باغهای باصفایی که دارن محصولات ارگانیکشون و تجملات هم توزندگیاشون واقعا یا نیست یا خیلی ضعیف مثل ما شهرنشینها خوبه همش الودگی ،دود تجملات و.... ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی به این خوبی..هواشون خوب ،باغهای باصفایی که دارن محصولات ارگانیکشون و تجملات هم توزندگیاشون واق ...

مگ زندکی فقط ایناس ک بشینی محصولات ارگانیک بخوری و تمام

پیشرفت امکانات تعامل اجتماعی و تفریح و ... هیچ کدوم اینارو ندارن

ادم تو شهرم میتونع محصولات ارگانیک و خوب بخوره 

مگ زندکی فقط ایناس ک بشینی محصولات ارگانیک بخوری و تمامپیشرفت امکانات تعامل اجتماعی و تفریح و ... هی ...

شما همه چیز رو ول کردی فقط قسمت خورد و خوراک رو گرفتی.. باتوجه به چیزی که شما داری میکی  یعنی همه روستاییها بی فرهنگن و شهرنشینها بافرهنگ..همه ماهایی که شهرنشینیم و دم از شهرنشینی میزنیم هم تاریخچمون رو در بیارن هممون روستایی هستیم.. اینکه بیایم توهین کنیم که روستاییها فلان بسار هستن اصلا به نظرم قشنگ نیست.. به کرار دیده میشه که شهرنشینها ادعای بافرهنگی میکنن و تخریب شخصیتی روستا نشینها رو میکنن درحالی که همین خودش نوعی بی فرهنگیه اینو توجه کن.. همین شهرنشینهایی که ادعا دارن ببین چقدر بدتر از روستاییها هستن.. الان شاید روستاها تمام و کمال امکانات نداشنه باشه اما دیگه گذشت اون روستاهایی که بی امکانات باشن همین شهرهای خودمونم  خیلیاشون امکانات نداره.. من تو کلانشهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم با همین امکاناتی که شما داری میگی الان ازدواج کردم جنوب و همین جنوبی که شهر امکانات نداره پس نداشتن امکانات به شهر و روستا نیست.. بحث اسی هم امکانات تفریخی و .. نبود بحث فرهنگ بود