2777
2789

۸ساله دو یا سه بار رفتم قهر طلاق تا دادگاه 

برگشتم بخاطر دخترم چون بخاطر باباش بی قراری میکرد منم بدون بچم نمتونسم بمونم۶سالشه.خودم مستقل نیسم پول نداشتم خرج زیاد نداش ولی همونم نمتونسم گدایی کنم از مامانم بابام ک وضع اونا هم پایینه.خانوادم اصن راضی ب طلاقم نبودن مامانم گریه  همش ک مطلقه میشی بچه وسط میمونه خاهرام شوهراشون با کنایه برخورد میکردن انگار اضافه بودیم.شوهرم خیانت .بی محبتی ک چی بگم غریبه خیلی خوبه اصن حرف نمیزد ت خونه اخم تخم تهمت دزدی از خونه خودم بهم میزد و الانم همونجوریه من یه گوشمو در کردم یکیو دروازه .الان برگشتم یسالم میگذره ولی شدهر هرچی بد باشه از خونه پدر بهتره😔

به کارهای شوهرت  بی اهمیت باش، اگه قصد موندن داری، زبانت رو نرم و مهربان کن، تا بچت در این وسط آسیب نبینه، فعلا اینطوری سر کن، چاره ای نیس، خدا بزرگه، اگرم تونستی کار خونگی دست و پا کن، یا یک حرفه مثل آرایشگری یا خیاطی یاد بگیری بلکه کم کم برا خودت پس انداز داشته باشی، دستت تو جیب خودت باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB