2777
2789

کلاس اوله یعنی دختر من بشدت بدش میاد از ویس گرفتن حتی گریه هم می‌کنه که نفرسته 

درسش خوبه بلده ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

یعنی عزای من روزیه معلم ویس بخواد 

املا بگی ۴صفحه میشینه مینویسه

به  برنامه ی ضبط صدا بزار تو گوشیت .بگو تو این صداتو ضبط کن و بعد خودم برا معلم می‌فرستم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هیچوقت مجبورش نکن،نهایتا بگو واسه خودت بخونه،بعدا معلم امتحان که بگیره می‌ فهمه که بلده،

حتما سختگیری میکنی میگی بدون عیب بخونه

تورو قرآن استرس بهش نده،اینو یه مادر میگه که دوتا بچه هاش موقع کرونا کلاس اول بودن،

عزیزم هیچوقت مجبورش نکن،نهایتا بگو واسه خودت بخونه،بعدا معلم امتحان که بگیره می‌ فهمه که بلده،حتما س ...

پسر خودم متولد ۹۳ کلاس اول تو کرونا بود و من خیلی پشیمونم به اندازه تمام عمرم که چرا با روحیه بچم بازی کردم الان شاگرد زرنگ کلاسه ،رهاش کردم خودش خواسته ،بخاطر همین سر دخترم خیلی آرومتر و رها تر شدم ولی معلم اجبار میکنه چیکار کنم دخترم بدش میاد همین که دعواش میکنم بیاد بخونه دچار عذاب وجدانم که اینجا مطرح کردم

پسر خودم متولد ۹۳ کلاس اول تو کرونا بود و من خیلی پشیمونم به اندازه تمام عمرم که چرا با روحیه بچم با ...

با معلمش صحبت کن،من پسرم کلاس اول بود وقتی بامداد می‌نوشت  دستاش عرق میکرد ولی با ماژیک که می‌نوشت خوب بود و علاقه نشون میداد ،فیلم گرفتم واسه معلمش فرستادم،امتحان املای ترم یک رو گفت با ماژیک بنویسه بفرسته،روی تخته هم نه،روی دیوار آشپزخونه

مسلماً ادامه پیدا کنه تبدیل به اضطراب میشه،من واسه دخترم سختگیر بودم که شد تجربه