2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم با مادرش خیلی غیرعادی نیست ب نظزتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 68 پست
پسر من ۱۷ سالشه خیلی وقته دیگه شلوار تنگ و دامن کوتاه نمیپوشم . خود پسر گناه داره این چیزا جزوی از ت ...

خب مادرش حیا نداره اونم نداره اصلا ی خونواده ردی بی حیان شوهر خالش ب شوهرم میگه ما دیشب شب جمعه داشتیم بخدا وقتی شوهرم اینو ب من گف بقدری عصبانی شدم ک خدا میدون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین بود دعوا کن جدی باهاش بنظرم من که این کار رو کردم و گفتم بهش تو اینطور رفتار کنی منم با بقی ...

اخه ن اینک مهمه براش من ب مادرش گفتم تو حیا داری ک میزاری پسرت باهات لینکار کن تو اگه مادر باشی پسرت میخاد سینه تو بگیر هرهر نمیخندی جدی برخورد میکنی من برای کل خونوادم رفتم تعریف کردم اونام گفتت ول کن چیزی ب اسم حیا وجودندار توشون وای مادرش آتیش گرفت

خب مادرش حیا نداره اونم نداره اصلا ی خونواده ردی بی حیان شوهر خالش ب شوهرم میگه ما دیشب شب جمعه داشت ...

چه بددد

بنظرم حریم قائل شو برا خودت تو این خانواده جوری رفتار کن کسی جرعت نکنه ازین چرت و پرتا بگه 

یکم زبون داشت و پر رو باش و خجالت نکش حرف بزن و دعوا کن و اخم کن تو جمع وقتی حرفرت میزنه کسی و سنگین رفتار کن 

به مرور درست میشه به شرطی که زرنگ باشی و از قضاوتاشونم نترسی 

بذار بگن حساسی ، مهم نباشه برات ، اصلا بهتر هم هست تازه

رابطتت رو باهاشون کمرنگ کن

و رسمی و جدی تا جرات نکنن جلوی شما چندش بازی راه بندازن 

چون خدای نکرده روی تربیت بچه هات اثر سو میذارن  

برات متاسف شدم 🥲 تو نامزدی چون رفت و امدها رسمی متوجه نشدی چقدر بی حیا هستن  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اخه ن اینک مهمه براش من ب مادرش گفتم تو حیا داری ک میزاری پسرت باهات لینکار کن تو اگه مادر باشی پسرت ...

خوبش کردی شوهرت و هم دعوا کن بهش بگو سینه دوس داری من دارم 

مادر تا دوسالگی بعد اون باید منتظر همسر میبودی که الان من همسرتم 

ما زنا سینه رو نیاز جنسی می‌دونیم 

چه بدددبنظرم حریم قائل شو برا خودت تو این خانواده جوری رفتار کن کسی جرعت نکنه ازین چرت و پرتا بگه یک ...

عشقم مادرش و شوهرم میزارن پای حسادتم البته بگم وقتی شوهرم دست ب سینه ننش میزن مادرش پامیشه جاشو عوض میکن ولی از ی طرف دیگ نمیخام بهشون نقطه ضعف نشون بدم مادرش باید ناراحت باش ک انقد بهش بی حرمتی میشه اخه ی بار خالش گف برو از مهسا یاد بگیر با خونوادش چجوری رفتار میکن چرا حرمت مادر نگه نمیدازی

عشقم مادرش و شوهرم میزارن پای حسادتم البته بگم وقتی شوهرم دست ب سینه ننش میزن مادرش پامیشه جاشو عوض ...

بگن حسود مهم نباشه برات 

توهم بگو نه منم ممه دارم آخه دستش باید تو مال من باشه 

میدونستم دبش ممه مامانشو میخواد زنش نمیشدم 

پیش بی حیا باید بی حیا باشی

خواهرزاده بیست شش ساله منم همینجور شوخی میکنه با خواهرم من خیلی بدم میاد دست میزنه به سیته هاش جلو پسرش لخت میگرده با لباس زیر چند روز پیش گفتم زشت اینجوری نگرد اون دبگه بچه نیست میره حموم پشت مادرشو میشوره اصلا بچه شو تربیت درست نکرد هر چند خودشم یه بیشعورن 

وای چقدر چندشه 

مامانش باید سن و سالی ازش گذشته باشه، چرا اینطوری میکنن

حالا خواهر شوهر من ی رفتارای عجیب این مدلی داره جلوی داداشاش اما اون بنده خدا فاز روشنفکری داره و چندان عقل درسو حسابی هم نداره 

اما آدم از مادر شوهر انتظار نداره واقعا