2777
2789
عنوان

حموم و دستشویی تو حیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 94 پست
خیلی عالی هیچی خونه ویلایی نوساز نمیشهمگه چند ماه سرد اونم تو ظهر میبری حمام بچه رو و تمام

اره بابا هفته ای کلا دوبار قراره ببرمش حموم 

در عوض به قول مادرم در کوچه رو که می‌بندم خونه مال خودمه دیگه همسایه و آی سر و صدا نکن و ۴طبقه پله راحت میشم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
حیاد اصلی سقف باشه خونه شرجی میشه و دم میکنه

نمیدونم ولی خونه ما طوریه دوطرفش حیاط ی ور ی حیاط کوچک که سقفشم زدیم ی طرف دیگه ی حیاط بزرگ نور خونه هم ازسمت حیاط اصلیمونه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم ولی خونه ما طوریه دوطرفش حیاط ی ور ی حیاط کوچک که سقفشم زدیم ی طرف دیگه ی حیاط بزرگ نور خونه ...

من تجربه داشتم خودم

خونمون ویلایی سقف زدیم تابستون خفه شدیم بر داشتیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره بابا هفته ای کلا دوبار قراره ببرمش حموم در عوض به قول مادرم در کوچه رو که می‌بندم خونه مال خودمه ...

لذت ببر از خونه و حیاط

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ذهنم درگیرشدگازمسافرتی جدیده بگیرم😁😘

عجب همون پیک نیک دیگه گاز مسافرتیه  من دارم همیشه برای مسافرت استفاده میکنیم زمستونام حموم گرم میکنم بعدمیریم حموم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
هنوز که نزدن به شوهرم باید بگم بگه نه

اره نزنید من تجربه خوبی ندارم

عجب همون پیک نیک دیگه گاز مسافرتیه من دارم همیشه برای مسافرت استفاده میکنیم زمستونام حموم گرم میکنم ...

خیلی کار خطرناکی بخاری برقی بزار

ذهنم درگیرشدگازمسافرتی جدیده بگیرم😁😘

گاز مسافرتی با پیک نیک فرق داره سرچ کن

قبلش ی نیم ساعت زودتر میزارم حموم گرم شد دیگه خاموش میکنم وقت حموم کردن خاموشش میکنم

یعنی انقد سرد میشه؟ 

من خانواده مادر پدرم کلا روستا زندگی میکنن حموم و دستشویی تو حیاطه تازه تبریز هم هستیم 

حموم همیشه گرم میشه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
عجب همون پیک نیک دیگه گاز مسافرتیه من دارم همیشه برای مسافرت استفاده میکنیم زمستونام حموم گرم میکنم ...

بخدافکردم باتری خوره یابرقیه.خطرناک نباشه دورازجونت؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏