2777
2789
عنوان

حموم و دستشویی تو حیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 94 پست
[QUOTE=402544744]چون گرونه ماهی ۱۰ تومن اجاره بدیم پس چی میمونه برا خوردن و قسط ها[/QUOTاین خونه اج ...

رهن کامل میشینیم 

از طرفی هم خونه کاملا کابینت و کمد نو داره 

خونه خیلی خوبی بود دلم نمیاد از دستش بدم 

بخاطر حموم دستشویی که کلا ۴تا قدم فاصله داره

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرتون حموم و دستشویی سخت میشه؟؟

دسشویی که خب اصلا باید توی حیاط باشه افتضاحه تو خونه ، ولی حمام زمستونا ممکنه سخت تون باشه..

روی حیاطو چرا میخواید بپوشونید ؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دسشویی که خب اصلا باید توی حیاط باشه افتضاحه تو خونه ، ولی حمام زمستونا ممکنه سخت تون باشه..روی حیاط ...

صاحبخونه برای راحتی خودمون گفت 

دل به خواهیه 

اما کامل کیپ نمیکنه که ارتفاع داره برای رد شدن نور و هوا

مام حموم دستشویمیون همینجوریه توحیاط حیاطمون هم شش هفت متربیشتر نیست قبلنا سقف نداشت ولی امسال سقفشو ...

پس در کل انقد سخت نیست؟؟ از ۴ طبقه پله بالارفتن فک کنم بهتر باشه 

رهن کامل میشینیم از طرفی هم خونه کاملا کابینت و کمد نو داره خونه خیلی خوبی بود دلم نمیاد از دستش بدم ...

خیلی عالی هیچی خونه ویلایی نوساز نمیشه

مگه چند ماه سرد اونم تو ظهر میبری حمام بچه رو و تمام 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
صاحبخونه برای راحتی خودمون گفت دل به خواهیه اما کامل کیپ نمیکنه که ارتفاع داره برای رد شدن نور و هوا

سقف داشته باشه بهتره وقتی بارون میاد خیس نمیشی مال ما قبلناسقف نداشت امسال سقف زدیم شده عین پارکینگ

ما ی حیاط بزرگ داریم این ی حیاط خلوته ی سمت دیگه خونه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
صاحبخونه برای راحتی خودمون گفت دل به خواهیه اما کامل کیپ نمیکنه که ارتفاع داره برای رد شدن نور و هوا

سقف نزنید خونه دم میکنه و تاریک میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه از جایی دید نداره نپوشونید

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

سقف داشته باشه بهتره وقتی بارون میاد خیس نمیشی مال ما قبلناسقف نداشت امسال سقف زدیم شده عین پارکینگم ...

حیاد اصلی سقف باشه خونه شرجی میشه و دم میکنه