2777
2789
عنوان

حموم و دستشویی تو حیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 94 پست
چون اجاره است خوبه اگر رفتی دیدی اذیت میشی سال بعد عوض میکنی عزیزم، مبارکه 😊

مرسی خیلی دلگرمم کردی ممنونم 

محاسن این خونه اینه که آپارتمان نیست 

پله نداره 

رهن کامل میشینیم اجاره نمی‌دیم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
اره داره

اگه این جوری که خوب دیگه سقف حیاطو دست نزین تاریک میشه 

قدیما مردم میرفتن بیرون حمام هیچیشونم نشد  لباسارو ببر همونجا تو حمام  بپوشین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی خیلی دلگرمم کردی ممنونم محاسن این خونه اینه که آپارتمان نیست پله نداره رهن کامل میشینیم اجاره ن ...

آپارتمان مال خودته؟؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ما هم دستشویی خیلی دوره بعد زمستون ها هر کی اول بیدار بشه بره بیچاره هست تا کمر تو برف راه باز میکنه ...

برف کجا بود بیادم  زود آب میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه این جوری که خوب دیگه سقف حیاطو دست نزین تاریک میشه قدیما مردم میرفتن بیرون حمام هیچیشونم نشد لب ...

هنوزم هنوزه ما تو خونه روستامون همه چی تو حیاطه 

انقد بد نیست

مرسی خیلی دلگرمم کردی ممنونم محاسن این خونه اینه که آپارتمان نیست پله نداره رهن کامل میشینیم اجاره ن ...

مام حموم دستشویمیون همینجوریه توحیاط 

حیاطمون هم شش هفت متربیشتر نیست قبلنا سقف نداشت ولی امسال سقفشو ایرانیت زدیم ولی نزدیک بود دربازمیشد سریع میرفتیم دستشوی یکی دوقدمی بازمیاییم توخونه ولی عادت کردیم تازه من بالباس آستین کوتاه میرم سردمم نیست بچهامم عادت کردن کوچکی چهارسالشه  ولی برای حموم کردنشون اگه خیلی سرد باشه حموم درست گرم میکنم ی گاز مسافرتی دارم قبلش داخل حمام روشن میکنم گرم شد بعد بچه حمام میکنم حوله پیچ میکنم خودم بغل میکنم میارم میزارم کناری بخاری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
هنوزم هنوزه ما تو خونه روستامون همه چی تو حیاطه انقد بد نیست

من خودم تجربشو داشتم سقفش خیس آب سرد میشد میخورد به بدنم  خیلی حس بدیه

ما هم دستشویی خیلی دوره بعد زمستون ها هر کی اول بیدار بشه بره بیچاره هست تا کمر تو برف راه باز میکنه ...

اینجا کلا ۶متره حیاطش دو تا قدم بردارم خونه ام

[QUOTE=402544744]چون گرونه ماهی ۱۰ تومن اجاره بدیم  پس چی میمونه برا خوردن و قسط ها[/QUOT

این خونه اجاره اش چقدر 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست