اگر استفاده نمیکنید نشورش عزیزم داخل این کم آبی وحشتانک ، میبینی که اوضاع خشکسالی رو
اینجا که کم آبی نیست جاییکه ما هستیم ازاین خبرا نیست بخدا وگرنه حتما صرفه جویی میکنم
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینجا که کم آبی نیست جاییکه ما هستیم ازاین خبرا نیست بخدا وگرنه حتما صرفه جویی میکنم
وقتی اب از شیر میاد دلیلش این نیست که کم ابی نیست ۷۰ درصد اب سدها خشک شده با بدبختی دارن اب شرب رو میرسونن فکر نکنید همین که شیر ابو باز میکنید اب میاد یعنی کم ابی ندارید ایران و کلا اسیا وارد فاز خشکسالی شده و هر سالم اوضاعش بدتر میشه خواهشا صرفه جویی کنید اسراف گناهه حتی اگه اب به وفور موجود باشه.
وقتی اب از شیر میاد دلیلش این نیست که کم ابی نیست ۷۰ درصد اب سدها خشک شده با بدبختی دارن اب شرب رو م ...
خودم صرفه جویی میکنم میدونیم عقلمون هم میرسه اینجا هم کم آبی نیست خداروشکر هراز گاهی بارون میاد
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶