2777
2789
عنوان

حموم و دستشویی تو حیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 94 پست
اگر استفاده نمیکنید نشورش عزیزم داخل این کم آبی وحشتانک ، میبینی که اوضاع خشکسالی رو

اینجا که کم آبی نیست جاییکه ما هستیم ازاین خبرا نیست بخدا وگرنه حتما صرفه جویی میکنم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خب دیگه اونم تو همون حموم خشک کن یه حوله دیگه بپیچ وسریع ببر خونه. من انقدر دوست دارم دستشویی تو حیا ...

منم بیشتر بخاطر بچم اونجارو انتخاب کردم 

دق کردیم تو ساختمون اونم طبقه چهارم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا که کم آبی نیست جاییکه ما هستیم ازاین خبرا نیست بخدا وگرنه حتما صرفه جویی میکنم

وقتی اب از شیر میاد دلیلش این نیست که کم ابی نیست ۷۰ درصد اب سدها خشک شده با بدبختی دارن اب شرب رو میرسونن فکر نکنید همین که شیر ابو باز میکنید اب میاد یعنی کم ابی ندارید ایران و کلا اسیا وارد فاز خشکسالی شده و هر سالم اوضاعش بدتر میشه خواهشا صرفه جویی کنید اسراف گناهه حتی اگه اب به وفور موجود باشه.

بسلامتی باشه انشاالله بچه رو مثلا بلافاصله بعداز باباش حموم ببر که حموم سرد نباشه

حموم بچه که با خودمه نمی‌ذارم سردش بشه کلا هم ۶ متره ۲تا قدم برداریم خونه ایم 

بخدا پله ها امونمو بریده بود

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
وقتی اب از شیر میاد دلیلش این نیست که کم ابی نیست ۷۰ درصد اب سدها خشک شده با بدبختی دارن اب شرب رو م ...

خودم صرفه جویی میکنم میدونیم عقلمون هم میرسه اینجا هم کم آبی نیست خداروشکر هراز گاهی بارون میاد 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اگه بچه کوچیک داری تو یه لگن کنار بخاری تو خونه بشورش تو این فصل. خودتم تو حموم اول با یه حوله دیگه ...

چقدرجالبه پیشنهادت افرین راست میگن قدیمیاب هرسری ی عقلیه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
حموم بچه که با خودمه نمی‌ذارم سردش بشه کلا هم ۶ متره ۲تا قدم برداریم خونه ایم بخدا پله ها امونمو بری ...

اگه منطقه سرد سیری حمام حتما باید دو پوش باشه وگرنه سقفش عین شیشه  خیس آب میشه از اون طرف تابستونم خیلی گرم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دو پوش یعنی چی؟

یعنی غیر از سقف خودش به سقف دیگه ام بالاش باشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷