2777
2789
عنوان

خیلی حسرت میخورم که چرا به حرف شوهرم گوش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 37 پست

با این دید تفکر چنان تو این بازار میخوری زمین ده سالم کار کنی نمیتونی برسی بیست سال پیش خودت 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه میگفتن طلا قراره خیلی بالا بره که رفت

خیلی وقتا محاسبات اشتباه هم درمیاد 

منم طلا 6 و خورده ای فروختم برای خونه با اینکه میگفتن می‌ره بالا ریسک نکردم 

اگر الان می‌فروختم متراژ بیشتری می‌خریدم ولی اصلا ریسک نکردم و ار از تصمیمم هم راضی ام 

مگه دیوونم ریسک کنم خودمو بدبخت کنم‌

خونه مجردی خودم بود. خودش جون می‌کند میخرید. من الان کلی عقب افتادم از زندگی. خودش که از اول فقیر بو ...

اونایی که اهل ریسک نیستن وترسو هستن هیچ وقت پیشرفت نمیکنن.پدر شوهر وبرادر شوهر منم دقیقا همینن ولی خدا رو شکر شوهرم ترسو نیس

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

همسرت هیجانی عمل نکرده شاید مسکن یهو میومد بالا .بازار ایران که معلوم نمیکنه .الان هم کارتون اشتباهتره طلا زیاد رشد کرده و مسکن خیلی وقته تو رکوده یه تلنگر بخوره مسکن رشد زیادی میکنه و خدایی نکرده میمونید

خونه مجردی خودم بود. خودش جون می‌کند میخرید. من الان کلی عقب افتادم از زندگی. خودش که از اول فقیر بو ...

زندگی را باید زندگی کرد  پشیمونی دیگه سودی نداره از روز اول دوست نداشتی نمیگفتی خونه داری