2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جاریت خودش خواسته تا آزمایش غربالگری و اینا به کسی نگه.  ناراحتی نداره.  اصلا ماه نهم بگن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من بودم اتفاقا خوشم میومد میگفتم خداروشکر مادرشوهرم انقدر شعورش میرسه مسائل زندگی یه عروس رو به اون ...

هرجی تو زندگی ما اتفاق میفته سریع گوش برمیداره خونه جاریم منتقل میکنه

مادرشوهر من مسائل ما عروساشو داد و هوار میزنه میگه ولی اگر از دختراش باشه همچین قایم میکنی و عیب پوشانی میکنه

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

حتما جاریت دوس نداره کسی بدونه 

چرا باید این مسائل انقدر براتون مهم باشه ؟

والا ما اصلا برامون مهم نیست کسی باردار باشه یا زایمان کنه یا ازدواج‌ کنه 

فقط میگیم مبارکه و تموم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برات مهم نباشه

هروقتم شنیدی واکنش نشون نده فقط بگو مبارک

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY