2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که بچش بمیره بعد مثلا ده سال فراموشش می‌کنه ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 70 پست

حدود ۵۰ سال پیش پدر و مادر من صاحب دختر میشن که وقتی نزدیک دو سالش بود مریضی می گیره و فوت می کنه‌ . هنوز که هنوزه بابام وقتی تعریف می کنه و میگه شب قبل مرگش زل زده بود و به من معصومانه  نگاه می کرد و من از نگاهش خوف می کردم ، اشکاش میاد. برادرم رو هم وقتی سی سالش بود از دست دادیم.  الان بیشتر از ۱۲ سال میگذره اما بعد فوتش مادر من واقعا پیر شد و دیگه رو پا نشد‌ . هنوز که هنوزه داره اذیت میشه. 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اول پدر مادرم پسر بوده بیشتر از 40 سال پیش وقتی 6 ماهش بوده میمیره چند وقت پیش مامانم یادش اومد گفت اینقدر تپل بود و گریه کرد

ببین بعد از 40 سال هنوز یادش بود

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

جنین 7 هفته ام سقط شد هنوزم میگم اگه بود الان اینقد ماهش بود یعنی چه شکلی بود چقدر دوسش داشتم 😔

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

متاسفم عزیزم بچه دیگه نداری ؟

چرا یه دختر 8 ساله دارم ولی نمیدونم چرا از فکر اون بچه نمیتونم در بیام اصلا افسردگی گرفتم 😔

آخی عزیزم چرا این اتفاق افتاد ؟

مامانم میگه مریض شد یه شب تب کرد و ...

بابام میگه رفته بودم شهر( اون موقع تو روستا بودن) وقتی برگشتم دیدم مامانت دم در نشسته و زار زار گریه می‌کنه فهمیدم بچه یه چیزی شده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

چرا یه دختر 8 ساله دارم ولی نمیدونم چرا از فکر اون بچه نمیتونم در بیام اصلا افسردگی گرفتم 😔

مواظب باش به دخترت ظلم نشه عزیزم اون خیلی به مادرش احتیاج داره اگه دوسش داری مواظبش باش 

و اینکه امیدوارم دوباره اون بچتون هم برگرده بهتون تو یه بارداری دیگه

ممنون عزیزم