2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که بچش بمیره بعد مثلا ده سال فراموشش می‌کنه ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 70 پست

حدود ۵۰ سال پیش پدر و مادر من صاحب دختر میشن که وقتی نزدیک دو سالش بود مریضی می گیره و فوت می کنه‌ . هنوز که هنوزه بابام وقتی تعریف می کنه و میگه شب قبل مرگش زل زده بود و به من معصومانه  نگاه می کرد و من از نگاهش خوف می کردم ، اشکاش میاد. برادرم رو هم وقتی سی سالش بود از دست دادیم.  الان بیشتر از ۱۲ سال میگذره اما بعد فوتش مادر من واقعا پیر شد و دیگه رو پا نشد‌ . هنوز که هنوزه داره اذیت میشه. 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه اول پدر مادرم پسر بوده بیشتر از 40 سال پیش وقتی 6 ماهش بوده میمیره چند وقت پیش مامانم یادش اومد گفت اینقدر تپل بود و گریه کرد

ببین بعد از 40 سال هنوز یادش بود

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

جنین 7 هفته ام سقط شد هنوزم میگم اگه بود الان اینقد ماهش بود یعنی چه شکلی بود چقدر دوسش داشتم 😔

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

متاسفم عزیزم بچه دیگه نداری ؟

چرا یه دختر 8 ساله دارم ولی نمیدونم چرا از فکر اون بچه نمیتونم در بیام اصلا افسردگی گرفتم 😔

آخی عزیزم چرا این اتفاق افتاد ؟

مامانم میگه مریض شد یه شب تب کرد و ...

بابام میگه رفته بودم شهر( اون موقع تو روستا بودن) وقتی برگشتم دیدم مامانت دم در نشسته و زار زار گریه می‌کنه فهمیدم بچه یه چیزی شده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

چرا یه دختر 8 ساله دارم ولی نمیدونم چرا از فکر اون بچه نمیتونم در بیام اصلا افسردگی گرفتم 😔

مواظب باش به دخترت ظلم نشه عزیزم اون خیلی به مادرش احتیاج داره اگه دوسش داری مواظبش باش 

و اینکه امیدوارم دوباره اون بچتون هم برگرده بهتون تو یه بارداری دیگه

ممنون عزیزم