2777
2789
عنوان

علائم آپاندیس چیه

98 بازدید | 19 پست

من دو روزه دلدرد دارم اون اولا بشدت حالت تهوع داشتم الان بهتر شده کم حالت تهوع میگیرم دلدردمم ی طوریه ک میگیره ول میکنی مثل درد زایمان دلم سنگینه نمیدونم چمه همه شکمم درده ن فقط ی قسمتش

دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سمت راست پایین شکمت درد میگیره حس میکنی پهلوت گرفته و سرما خوردع؟دردای شدید ک یهو میگیرن و ول میکنن ...

اره کاملا یهویی شکم درد گرفتم مثل دل پیچه الان دو روزه دلدردم خوب نشده ولی عصری وحشتناک دلدرد گرفتم هی میگزفت هی ول میکرد

اره کاملا یهویی شکم درد گرفتم مثل دل پیچه الان دو روزه دلدردم خوب نشده ولی عصری وحشتناک دلدرد گرفتم ...

عزیزم دکتر

دکتر عزیزم

اولش یه معاینه ممکنه بکنه یا بفرسته سونو

سونو شکم یا لگن اپاندیسو کاملا تشخیص میده مال منم داد و گفت مشکوکه خلاصه همون روز جراح معاینه کرد و برد منو زیر عمل

Oh baby
عزیزم دکتردکتر عزیزماولش یه معاینه ممکنه بکنه یا بفرسته سونوسونو شکم یا لگن اپاندیسو کاملا تشخیص مید ...

شرابطه دکتر رفتن فعلا ندارم🥲

دردی ک من میگم تو دلت رخت بشورن نیستا

کاملا وابسته به پهلوعه از پهلو تیر میکشه شاید گرمش بکنی کمی کمتر شه اما میگیره ول میکنه و یهویی بوجود میادو ممکنه یهویی هم دردش کم شه اما سریع باس بری دکتر

Oh baby