2777
2789
عنوان

کسی مزوتراپی کرده موهاشو

113 بازدید | 16 پست

من ریزش شدید مو دارم چند ساله و موهام به شدت نازک و کم حجم شده آخرین بازی که رفتم دکتر گفت میتونی بیای مزوتراپی رو شروع کنم واست ولی من میترسم اینهمه هزینه کنم و امپول به سرم بزنم نتیجه نده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

دوستم رفت خوب بود ولی باید ادامه بدی

ریزشش از چه نوع بوده ؟ دکتر بهم گفت ریزش من اندروژیک هست ،من حاضرم ادامه ولی تا کی باید ادامه داد تا آخر عمر

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارثی کلا کچل بود از اول موها نازک و بشدت کم پشت

من موهام خییییلیپر پشت و بلند بود الان چهار ساله که بخاطر استرس شدید ریزش پل یدا کرده و کم شده خیلی غصه میخورم اعتماد بنفسم از بین رفته غیر از ریزش خارش کف سر هم دارم که هر کاری میکنم خوب نمیشه

روعن تراپی کردی؟

آره الان چند ساله دارم همه کاری میکنم موهام جون بگیره ولی بدتر شد روغن زیتون ،نارگیل، تخم مرغ محلی، نخود خام، حنا و.سدر و ....خیلی چیزا رو امتحان کردم 

آره الان چند ساله دارم همه کاری میکنم موهام جون بگیره ولی بدتر شد روغن زیتون ،نارگیل، تخم مرغ محلی، ...

پوست سرت چربه؟ اگه چربی میگن روغن تراپی خوب نیست. اگه نیدونی عامل ریزش موهات استرسه به فکر درمان استرست باش

پوست سرت چربه؟ اگه چربی میگن روغن تراپی خوب نیست. اگه نیدونی عامل ریزش موهات استرسه به فکر درمان است ...

راستش من خییلی مشکلات سختی رو پشت سر گذاشتم خیلی زیاد اتفاقات خیلی وحشتناک و بدی واسم افتاداز نوجوانی تا سی سالگی و بعدش هم مجدد ازدواج کردم و شوهرم از همه لحاظ خوب بود ولی اختلال شخیصت نارسیست داره و همین باعث شد من افسردگیم عود پیدا کنه و شدیدااااا حتی بیشتر از قبل استرس بگیرم زندگی کنار یه خودشیفته ی حاد واقعا سخته چون مرتب کنترل گر هستن و دستکاریه روانی میکنن و از این کار لذت میبرن مدام تحقیر و ایراد و سرکوفت مدام و اصلا همدلی ندارن و بسیار پر توقع کلا با شریک زندگیشون مثل یه برده رفتار میکنن 

پوست سرت چربه؟ اگه چربی میگن روغن تراپی خوب نیست. اگه نیدونی عامل ریزش موهات استرسه به فکر درمان است ...

زندگی کنار یه خودشیفته ی حاد یعنی استرس مدام واقعا سخته دکترا میگن هر کسی کنار نارسیست زندگی کنه کلی مریضی میگیره چون نمیتونه خودشو ثابت کنه و ابراز کنه و درد و غصه ها رو توی خودش میریزه چون گوشی واسه شنیدنش نیست و مدام عزت نفس و اعتماد بنفسش داره سقوط میکنه از سمت طرف مقابل منم هیچکسیو توی دنیا ندارم واقعا یتیم مطلق هستم حتی دوست هم ندارم تنهای تنها شرایطم خیلی سخته

زندگی کنار یه خودشیفته ی حاد یعنی استرس مدام واقعا سخته دکترا میگن هر کسی کنار نارسیست زندگی کنه کلی ...

آره واقعا سخته حتما برید مشاوره هردوتون. انشالله رفتار همسرت بهتر بشه. اینجوری نیست که خودشیفتگی رو نشه کنترلش کنی. راه داره. مشاور کمکت میکنه

همسرم چندبار انجام داده اما میگه خیلی درد داره

من حاضرم هر دردی رو تحمل کنم فقط موهام برگرده منی که ۲۵ تا دندونمو عصب کشی کردم و هر کدومو پنج بار ترمیم کردم و چهارتا دندون عقل نهفته توی شرایط بد جراحی کردم صدها امپول به لثه هام زده شد و چقدر درد دندون رو تحمل کردم مزو تراپی هیچی نیست حالا زایمان طبیعی و عمل کیست تخمدان و لاپراسکوپی و..بماند ما زن ها قوی هستیم