2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای ما خرگوش داشتیم مرد ..خواهرم خیلی کوچک بود ادیتش،میکرد من شنیدم از استرس میمیرهاینو بگم که غذاش ...

اره میدونم بچه که بودم داییم داشت هنیشه من بهش غذا میدادم بعضی موقع با گریه می آوردمش خونه خودمون مامانم باز زنگ میزد داییم بیاد ببرتش یه کوچه فاصله داشت خونمون بچه فامیل اومد خرگوش داییم را برداشت برد واسه خودش😭یه هفته بعد مرد😭

ادرارش فوق العاده بد بوعه همه چی رو هم میجون فرش مبل صندل روفرشی هر چیزی رو

ادرار و مدفوعش نجس هست اگر هر جا بریزه باید شسته بشه نماز نداره خیلی سخته نگه داریش اگر باغچه یا حیاط داشته باشی خوبه غیر از اون در حق حیوون واقعا ظلم میشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ادرار و مدفوعش نجس هست اگر هر جا بریزه باید شسته بشه نماز نداره خیلی سخته نگه داریش اگر باغچه یا حیا ...

دختر عمه م  داشت تو حیاط نگه داری میکرد تو باغچه نر وماده بودن ۱۱تا بچه اوردن عمه ی پا داری داشت دم در هال از بیرون (یعنی توی حیاط )گذاشته بود اونو کامل جویده بودن دمپایی سالم نذاشته بودن باغچه رو شخم میزدن خاک میریختن بیرون باغچه جاهای مختلف خونه جیش میکردن 

عمه مم وسواسی ب دخترش گفته بود یا خرگوشا یا خودتو از خونه پرت میکنم بیرون خرگوشارو ب در و همسایه و دوست و فامیل واگذار کردن هرکی یکی برداشت رفت