2777
2789

قابل توجه مجردا : دوست صمیمی م و دخترعمه م دائم به این علت ها خواستگار دارن: 

۱- لباس متعادل : من خودم عاشق وایدلگ و زاپدار و مام هستم ولی این دو نفر دمپا و راسته می پوشن ( خانومانه تره) 

۲- جلو موهاتون معلوم باشه مدل بزنید ولی خیلی عقب نباشه شالتون که از سرتون بیوفته 

۳- انگشتر دست نکنید ولی ساعت و دستبند حتما دست کنید 

۴- دختر آروم و متین و لبخند به لب از دختر جدی یا دختر زیادی خوش خنده وایب بهتری داره 

۵- یه فعالیت دائمی داشته باشید: ورزش، کار ، هنر ، تحصیل و،،، 

۶- مراسم های فوتی شرکت کنیدجوان هستید مورد توجه قرار میگیرید 

۷- کراپ کت و پیرهن کوتاه رو بذارید برای بعد ازدواج به جاش مانتو کت و کفتان و وست بپوشید سنگین تر و مورد پسندتره 

۸- ارایش اغراق امیز و پر رنگ اصلا، چهره بدون ارایش و بی رنگ و رو هم نه ، تینت گونه و ارایش به شدت سبک و طبیعی 

دوستان من متاهلم خیلی از موارد بالا رو قبول ندارم ولی وایب ازدواجی بودن اینجوریه واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم متاهلم و مجردی واقعا خواستگار زیاد داشتم و این موضوع قابل انکار نبود به خاطر موقعیت و شرایط اجتماعی خانواده ام پا جلو می‌گذاشتند چرا چون خواستگاری سنتی به خانواده دختر مربوطه به ارتباط هاشون 

نباید به دختری القا بشه چون تو اینطوری نیستی یا هستی خواستگار  سنتی نداری 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

متین باشیم؟؟آخە خودمون متین نیستیمیکی اینجوری گول میخورە بعدا میگە عەەە این چرا اینجوری نیس

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
اره ولی خب همه موقعیت خانواده خوبی ندارن

خب خواستگار سنتی  درصد بالا بخاطر خانواده پا جلو میگذاره دختر دیدم پرتلاش بوده در مسیر درست پیشرفت قرار گرفته انرژی زنانه خوبی داشته پسر خودش پسندیده و وصلت صورت گرفته من حرفم اینکه شما میگی خواستگار زیاد باید فلان رول بازی کنی اشتباه خودت باش اما در بهترین حالت خودت 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

گول نیست این وجهه عمومی یه دختره و با وجهه خصوصی ش فرق داره

گول زدنه دیگه 

یعنی من این تیپ رو نمی‌پسندم ولی به خاطر جلب خواستگار این تیپ رو بزنم خرم از پل گذشت هر تیپی خواستم بزنم تازه بشه اول دعوا و بدبختی و جنگ که این شوهر شکاک و نمیزاره اونجوری که می‌خوام بگردم و ... 

ما یه اکیپ سه تایی هستیم که دوتا دوستام مجردن ولی اون زشت تره بیشتر خواستگار داره 

چرا؟ اون خوشگله ژل لب زده موهاشو رنگ کرده مانتوهاش پیراهنی مردم وایب خوشگذرونی ازش میگیرن ولی اون یکی که گفتم کلی خواستگار داره مردم حس معصومین ازش میگیرن

من خودم تیپ ساده و سنگین دوس ندارم ولی خب مجردایی که قصد ازدواج دارن من تجربه مو گفتم