2777
2789
عنوان

انفولانزا

74 بازدید | 2 پست

بچه ها علایم این انفولانزای کوفتی جدید چیه 

مادرم اول بدن درد شدید داشت بعد رفت دکتر بهش دارو دادن میگف داروها چرک خشک کن بودن .یه روز اونا رو مصرف کرده بعد شب معدش ورم کرده دوباره بردنش دکتر 

دکتر جدیده نوار قلب گرفته و یه سری ازمایش خداروشکر خوب بوده 

فقط گفته اون داروها اشتباهی بهت داده تو اصلا عفونت نداری 

اونا رو قطع کرده یدونه سرم نوشته با چند تا امپول دیشب از دکتر اومده الان باز حالش خرابه ..

چیکار کنم ممکنه انفولانزا نباشه ممکنه خطرناک باشه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

آنفولانزا دوره داره باید چند روز از بیماری بگذره خودش خوب می شه.سوپ و گوشت و آب سیب و ... بده به مام ...

من از مادرم دورم کاش پیشش بودم اگه پیشش بودم که غمی نداشتم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB