2777
2789
عنوان

مربی باشگاه بیشعورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست
چرا حرص میخوری وقتی میپرسن شما پیش قدم شو بگو بله پنج دقیقه منو فریز کنید هزینه دادم مجانی که نیست، ...

گفت نمیشه حتی یک ساعتو فریز کرد.

ساعتی فریز نمیشه فقط جلسه ای

باشگاهش خیلی نو و خوشگل و تمیزه و دخترای باحالی اونجا ورزش میکنن. و هزینه رو هم پرداخت کردم، به نظرت ...

برو همینجا به شوخیش توجه نکن چند بار ببینه توجه نمیکنی ادامه نمیده

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شوخی همش دارن مسخره میکنن من دارم اذیت میشم

ما باشگاه رفتنی زیاد شوخی میکردیم میخندیدیم

ولی اگر ناراحت میشی و اونقدر صمیمی نیستی باهاشون که اینطور باهات برخورد کنن محترمانه بگو

مردها لایک نکنن✨حسبی الله خدایی که به شدت کافیست👑♥️🤍️اگه جرئت خداحافظی کردن با گذشته رو داشته باشی، زندگی با یه سلام جدید به استقبالت میاد!

خب مربیت درست گفته. شاید یه جلسه رو نری برات نگه داره و از شهریه ت کم نکنه ولی نمیشه نصف یه جلسه رو ...

والا ابرومو تو باشگاه برده فکر کنم به همه گفته چون توی گروه همه به پیامش واکنش نشون دادن خندیدن

تسویه کن یه باشگاه دیگه برو

به نظرت تو واتساپ بهش پیام بدم بگم دلیل اینکه دارین انقدر مسخره میکنید چیه! فقط یه سوال پرسیدم نمیفهمم چرا باید انقدر بی احترامی بشه.

والا ابرومو تو باشگاه برده فکر کنم به همه گفته چون توی گروه همه به پیامش واکنش نشون دادن خندیدن

میفهمم. جز کم محلی کاری نمیشه کرد. مربیت خیلی دیگه بچه بازی درآورده. شهریه رو دادی ، ماه بعدی مربی رو عوض کن تا ادب بشه

به نظرت تو واتساپ بهش پیام بدم بگم دلیل اینکه دارین انقدر مسخره میکنید چیه! فقط یه سوال پرسیدم نمیفه ...

نه موقعه ای که میخوای تسویه کنی رو در رو بهش بگو 

دیگه ام نرو یه باشگاه‌ دیگه ثبت نام کن

میفهمم. جز کم محلی کاری نمیشه کرد. مربیت خیلی دیگه بچه بازی درآورده. شهریه رو دادی ، ماه بعدی مربی ر ...

به نظرت تو واتساپ بهش پیام بدم بگم دلیل اینکه دارین انقدر مسخره میکنید چیه! فقط یه سوال پرسیدم نمیفهمم چرا باید انقدر بی احترامی بشه.

یا حضوری بگم یا کلا هیچی نگم