2777
2789

پارسال با دوتا بچه صابخونه جوابمون کرد چون آقا بدون اینکه من بدونم اجاره نداده بود ، منم گفتم برم خونه بابام دیگه بر نمی گردم ، و رفتم و کارهای طلاق ، حالا بماد که چند سال بود درگیر بودیم با هم و .... 

همه زندگی که با هم ساخته بودیم رو تنهایی به باد داد ، دست خالی با دوتا بچه یه ساله دنبال جور کردن پولم تا بتونم یه جایی رو اجاره کنم ولی نمیشه ، با قلب های پاکتون برام امشب دعا کنید به دعای دسته جمعی خیلی اعتقاد دارم،

زندگی خونه پدر و مادر با بچه خیلی سخته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش میشد در دنیا واقعی کمکی کنم بهت واقعا از ته دلم گفتم 

جز دعا و فرستادن انرژی مثبت کاری ازم برنمیاد 

امیدوارم زندگی روز ها قشنگش بهت نشون بده مادر عزیز 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مرسی مهربون میدونی دعای شما بهترین کمک به منه

لایق باشم حتما چرا که نه 

برم حرم هم حتما دعا میکنم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

انشالا درست میشه 

همش باخودت این جمله رو تکرار کن 

اکنون ازخزانه غیب روزیه سریع وبی پایانم را اکنون دریافت میکنم 

همه ی درهاباز هس وهمه ی راه ها آزاد هس 

وروز دوشنبه و۴ شنبه چهل بار سوره تکاثرو بخون خیلی خیلی گیراس 

و روزی ۳۰ بار فقط ذکرلاالاالله وملک وحق المبین بگو خیلی خوبه هیچ وقت دستت خالی نمیشه 

اینا رو از روی تجربه میگم انشالا کارات درست میشه انرژیتو بالا ببر لبخند زیاد بزن تو مادرقویی هستی 

آیه 29 سوره مومنون هر روز بخون. روضه حضرت مسلم هم بزن گوگل انجام بده

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون