2777
2789

لطفا بگین نی نیاتون وقتی دنیا اومدن چن کیلوبودن؟خیلی نگرانم واس دخترم دوونیم کیلو بود وقتی دنیااومد الان نه روزس.اگرم کسی تجربه داره واس وزنگیریش چ کارکنم فعلن شیرخودموبهش میدم.مامانا چن بار شیربه توش پریده واس همین خیلی میترسم واسترس دارم اصلا نمیتونم تنها نراقبش باشم حتمابایر مامانمم باشه وگرنه زود دست پاچه میشم و خودمو میبازم.شماهاهم از این اتفاقاافتاده براتون.اگ میشه تعریف کنین

بله عزیزم من بچه اولمه حتی چند بار بخاطر اینکه بالا اورد از حال رفتم . حتما باید مامانم تا چهلم پیشم میبود . خدا حفظش کنه همش میگم اگه نبود چیکار میکردم منم استرسی و ترسو فوق العاده زیاد . هر وقت دیر میخوابید یا بالا می اورد یا حتی بخاطر زردیش مینشستم گریه میکردم . دقیقا تا سه ماهگی فقط بالا سرش گریه میکردم چون بخاطر زردی و الرژی به شیر وزن گیریش کم بود هنوزم هست اما دیگه گریه نمیکنم چون یادگرفتم باید قوی بوود از طرفی دکتر گفت خانم بچت سالمه چرا ناشکری میکنی 😊

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

دخترمن وقتی ب دنیا اومد 2 کیلو بود منم میترسیدم تاچهار ماه خونه مامانم بودم.طبیعیع خوب وزن میگیره نگران نباش فقط اول پنج ماهگی غذا خورش کن قطره های مولتی و اهن و زینک بده اب عصاره قلم گدسفند بپز توغذاهاش بریز روغن ام تی سی اویل بخر تو غذاهاش بریز.سرلاک بهش بده خوب وزن میگیره.دختر من تا چهار ماهگی وزن نداشت ولی از وقتی غذا خورش کردم خوب شده الا 13 ماهشه 9200 کیلو هستش.ا د را حتما بهش بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من وقتی به دنیا اومد ۲۱۰۰بود البته هشت  ماهه به دنیا اومد وقتی چهار پنج ماهه شد وزنش نرمال شد  فقط تند تند بهش شیر بده البته اگه گرسنه بود برای اینکه شیر توی گلوش می پرید هم پیش دکتر بردم گفت طبیعیه بعد از دوماهگی خیلی بهتر شد خودت هم به تغذیه ات برس وغذاهای مقوی بخور 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

همش استرس دارم میگم نکنه من خواب باشم توخواب بالابیاره یا من خواب باشم توخواب طوریش بشه واس همین اصلا خواب راحتی ندارم سه چارشب ک کامل بالاسرش تا صبح نشسته بودیم الانم اصلا نمیتونم خوب بخوابم

وااای.منم همش گریه میکنم ازترس

الان بخدا شیطون بلایی شده که از دستش موها خودمو میکنم خخخخخخ همین الان دارم با بدبختی تایپ میکنم چون دستمو میکشه گوشیو بگیره وروجکی شده ک نگو و نپرس درسته لاغره و هشت ماهشه و هفت کیلو نیم بیشتر نیس دلی ماشالله چنان باهوش و وروجکه که نگو زودتر از بچه های توپول موپول فامیل راه افتاده کلمه میگه دندون دراورده  . تا سه ماهگی فقط بالاسرش گریه کردم گفتم بچم لاغره هم سناش توپولن . در حدی ک افسردگی بعد زایمانم اومد سراغم ولی خدارو شکر شوهرم کمکم کرد از لحاظ روحی . اصن نترس بخدا الانکه فکر میکنم چقد دیوونه بودم گریه کردم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بقول دکتر بم گفت  بچه ات چاق باشه و خنگ بهتره یا لاغرو باهوش 

البته سوتفاهم نشه در مقایسه با خوده بچه ام منظورش بود گفت یعنی خدا یه بچه توپول بهت بده ک سالم نباشه بهتره یا یه بچه لاغر بت داده ولی سالم . تازه من بخاطر الرژی خون تو مدفوعش بود اون لحظه گفتم یا خدا دیگه چی شده سکته زدم . تاپیکامو بخونی میفهمی چیا کشیدم و چندبار تامرز مردن رفتم خخخخ 

پسر منم 2.400بود وزنش اما بعد دوماه اینا تپل شد چون زیاد شیر میدادم بهش 

مایعاتم زیاد میخوردم 

اصلا وزنش مهم نیس مهم اینه ک سالم باشه.. شیر میپره گلوش یه کوچولو فوت کن یه لحظه خودش کم کم یاد میگیره شیر ب

همش استرس دارم میگم نکنه من خواب باشم توخواب بالابیاره یا من خواب باشم توخواب طوریش بشه واس همین اصل ...

باورت میشه یکی از ترس های همیشه من هم بوده حتی الان که پسرم یکسال و نیمشه شیر که میخوره تو خواب به زور رو شونم میزارم آروغشو میگیرم البته الان دیگه زیاد نمیزنه

الان بخدا شیطون بلایی شده که از دستش موها خودمو میکنم خخخخخخ همین الان دارم با بدبختی تایپ میکنم چون ...

خیلی سخته بخدا .منم الان دقیقا مثل شمام .همش استرس ونگرانی دارم که نکنه طوریش بشه تاصبح بالاسرش بیدارم.به جای اینکه این روزا ازمادرشدنم نهایت لذت روببرم فقط استرس وترس سهمم شده .تورو خدا واس دخترم دعا کنین

همش استرس دارم میگم نکنه من خواب باشم توخواب بالابیاره یا من خواب باشم توخواب طوریش بشه واس همین اصل ...

خواهر من دقیقا چهل روز فقط در شبانه روز سه ساعت میخوابیدم جمعا چون بالا می اورد مراقب بودم خفه نشه تو خواب یا تو گوشش نره استفراغ یا کلا چون نفخ داشت هر نیم ساعت با گریه بیدار میشد . تا چهلم سختی داره باید تحمل کمی شب بیداری هاشو . بعدش ولی عالی شد شب میخوابید تا صبح ساعت 11 خخخخ