2777
2789
عنوان

رفتارایه ایا طبیعیه

195 بازدید | 15 پست

امروز خواهر ناتنیام اومده بودن خونمون 

ریدن تو اعصابم  خوابم نمیبره  بزار بهتون تعریف کنم  چه رفتارایی دارن ......

چون تنهام دخترمم تنهاست مجبورم برم سمتشون دلم واسه دخترم میسوزه بخدا 😭😭😭😭یه آدم‌درست حسابی دوربرم نیست 

اینم بگم با خوانواده همسرم ۲۵ ساله یه ساختمونیم 

شاید بخاطر پدرشوهرمه چیه که ...... خیلی تنهایییم 

۳ تان باکلی بچه ...من میرم خونشون با دخترم  که اصلا راضی نیستن  تو یه پیش دستی غذا میووردن  اونقدر کم که دخترم سیر نمیشد من میدادم دخترم بخوره  اونام که بهم دیگه  میخندیدن پچ پچ میکردن  من مسخره میکردن چی 

ولی اونا اومدنی من درست میکردم واسه شبمم بمونه ولی اونا میخوردن کلییی هیچ میبردنم حالا من دونفر بودم اونا ۶ تا

هر بار من رفتم اونا دوسه بار میومدن ۶ نفری میریختن منم باید کلی ناهار اینا درست میکردم تازه همچنان ناراضی که خونت انرژی منفی داره بهمون نچسبید غذات روغنی بود خونت اشغال داشت فلان بستان ...... 

منم اعصابم خورد میشد هربار. شوهرمم بدش میومد ....  قطع رابطه کردم بعد ۴ ماه با کلی اسرار التماس که بیان خونم منم راشون دادم 

ناهار درست نکردم سوپ گذاشته بودم .....  ناراحت شدن کلی بهشون برخورده بود گفتم نداشتم دستمون خالی بود گفتم عقلت میرسید میرفتی قرض میکردی  یه زرشک پلو با مرغ مگه چی داشت بهمون ارزش میدادی تو بیایی خونه من من واست تدارک میبینم .... 

بروش نیووردم اخه دروغ میگن چه تدارکی تاحالا دیدن اخه 

اینم بگم تاحالا هیچوقت پشتم نبودن همیشه تنهام گذاشتن من کوچیک تر بودم فقط موقعه خوردن بودن 

منم گفتم خب نه من میام نه شما بیان ناهار من توقع ندارم شما واسه من غذا درست کنید 

کلافه شدم از دستشون اخه اینا کین 😭😭😭😭

وای تو کی هستی اسی ک تا همین جام تحملشون کردی 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورم ۱۵ ساله نه ۲۵ سال اشتباه نوشتم

من یبار از طرف همچین رفتاری ببینم تا ابد دورشو خط میکشم ولشون کن برن گمشن بابا

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

همچین ادمایی گمشن برن ولی کاش همون بی احترامیایی ک بهتونم کرده بروشون میاوردی شوهرت چیزی نگفت ک بهت ...

نمیخاستم دعوا کنم که . ولی اونقدر پشتمو خالی کردن خواهرشوهرم همیشه میزنه تو سرم‌که خواهرات بدرد نخورن . ششوهرم به شدددت بدش میاد بهم گفت کار خوبی کردی اینو گفتی .... هفته ای دوبار میومدن خونه من ناهار  مفصل باید براشون درست میکردم بدون سالادم نمیخورن 

نمیخاستم دعوا کنم که . ولی اونقدر پشتمو خالی کردن خواهرشوهرم همیشه میزنه تو سرم‌که خواهرات بدرد نخور ...

چقدرم پرو خوب کردی عزیزم خداروشکر شوهرتم پشتته 

توهم کلا روشون خط بکش بره

من یبار از طرف همچین رفتاری ببینم تا ابد دورشو خط میکشم ولشون کن برن گمشن بابا

من میخام رابطه مو باهاشون کمرنگ کمرنگ کنم  رسمی باشه اصلا . امروز خودشون حرف انداختن ۴ ماه بود خونم نمیزاشتمشون  تیکه انداختن خدا لعنت کنه اون خواهری که پایه خواهرشو میبره برکت از خونش بره ...... اینهمه ام خورده ها خونم 

چقدرم پرو خوب کردی عزیزم خداروشکر شوهرتم پشتته توهم کلا روشون خط بکش بره

بهشون گفتم من اینجوری ام هیچکسم مجبورم نکرده رفتار خودمه دلم نمیخاد ناهار بیایید خونم بعد از ناهار قدمتون رو چشم .... ناهار واسه من سخته شرمنده ..... هزارتا حرف بارم کردن که خسیسی چشم تنگی از ما بدت میاد دلمونو شکستی فلان بستان ......

ترخدا حرفم بد بود ؟؟؟؟

چقدرم پرو خوب کردی عزیزم خداروشکر شوهرتم پشتته توهم کلا روشون خط بکش بره

هزار بار اومدن خوردن یه سطل بزرگم پر کردن بردن قیمه قرمه زرشک پلو درست کردم . واسه سه روزشون بردن ..... یبار موقعه نیازم دستمو نگرفتن وااااای مغزم داره سوت میکشه ‌ چرا اینقدر نفهمن اینا اخه 😭😭😭😭😭

بهشون گفتم من اینجوری ام هیچکسم مجبورم نکرده رفتار خودمه دلم نمیخاد ناهار بیایید خونم بعد از ناهار ق ...

ن واس اینجور ادما خیلیم خوب گفتی 

وقتی خودشون احترامی واست ندارن چه لزومی داره واس نهار شام خونت باشن

هزار بار اومدن خوردن یه سطل بزرگم پر کردن بردن قیمه قرمه زرشک پلو درست کردم . واسه سه روزشون بردن .. ...

گم شن برن توروخدا واس ادم های بی ارزش اشک نریز یا ناراحت نکن خودتو 

بهترین کارو کردی اگ دوست دارن بدون نهارم دوستت خاهن داشت اگرم ن گم شن برن

گم شن برن توروخدا واس ادم های بی ارزش اشک نریز یا ناراحت نکن خودتو بهترین کارو کردی اگ دوست دارن بدو ...

یاد کاهنان معبد عامون میوفتم میبینمشون چاق شکم گنده ام هستن .  چون خودم اینجوری نیستم اصلا نمیتونم درکشون کنم فکر کن طرف میاد خونم میخوره میبره هزارتام حرف در میاره که شوهرت فلانه دخترت فلانه ناراحتم میشه .... چون دل اشون نازکه .....هروقتم نیازشون دارم گم‌گور میشن تازه مقصرم همچناااااا ن خودمم  

ن واس اینجور ادما خیلیم خوب گفتی وقتی خودشون احترامی واست ندارن چه لزومی داره واس نهار شام خونت باشن

یعنی آدمی هستم که دستم واقعاااااا نمک نداره آدمایه نمک نشناس هم دور برم به شدددت زیاده . نمیدونم شاید واقعا مقصر خودمم که زیادی رو میدم زیادی بزرگشون میکنم زیادی بروشون میخندم زیادی حرف دلمو باز میکنم اره تقصیر خومه که زیادی صاف صادقم