2777
2789
ان شاءالله که متاهل بشی و خوشبخت زن و مرد در کنار هم کامل میشن

هرکس قسمتی داره خوب

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

منم همیشه فکر میکردم 

یک دختر تنها تنها هستم که همه نزدیکانم فوت شدن

من یک شغل خیلی خفن و مخفی و سری دارم

خیلی مخ و نابغه هستم

بسیار پولدار 

کلی دوست و رفیق دارم که همشون ازدواج کردن و من فقط مجرد هستم

همه دوستام هم مثل خودم پولدار و دارای شغل های خاص هستند کلی پسر هم دنبالم هستند ولی من هیچ کدومشون رو نمی‌خوام و هیچ علاقه و رابطه احساسی با هیچ پسری ندارم 

اینم تخیل من بود 😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا به همه تعمیم می‌دی خیلیا که ازدواج کردن از این خانم هزار برابر جلوترن و بعضیا هم نه چه ربطی داره ...

خیلی کم هستن کسانی که ازدواج کردن و به این سطح از آرامش رسیدن اصولا بعد از بچه دارشدن دیگه آرامشی برا خانم ها نمیمونه تا بچه هستن مریض داری و گرفتاریهاشون بزرگ هم میشن درس و مشقشون و .....

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

داشتم فکر میکردم چه عالی ماشاالله چه شرایط خوبی ...

که با قدرت تخریب نی نی سایتیا آشنا شدم 

چجوری میتونین در این حد تخریبگر باشین و بزنین تو ذوق بقیه لعنتیااااا

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
منم همیشه فکر میکردم یک دختر تنها تنها هستم که همه نزدیکانم فوت شدنمن یک شغل خیلی خفن و مخفی و سری د ...

خوب زندگی واقعیت چی سد؟؟😂

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

خوب زندگی واقعیت چی سد؟؟😂

جز شاگرد هایی بودم که اصلا دوست نداشتم درس بخونم و اصلا لایه کتاب باز نمیکردم ولی لنگان لنگان تا دانشگاه رفتم و یهو توی دانشگاه از این رو به اون رو شدم شروع کردم به درس خواندن و بعدش ازدواج کردم و بعد بچه و بعدشم باز به درسم ادامه دادم و الان هم شاغلم 

ولی پولدار نیستم 😂

داشتم فکر میکردم چه عالی ماشاالله چه شرایط خوبی ...که با قدرت تخریب نی نی سایتیا آشنا شدم چجوری میتو ...

امروز کارگروه بودم یک خانم مدام از کارهاش تعریف میکرد و بقیه تخریب میکرد منم جلوی همه گفتم میتونم نمونه کارتون ببینم اونم گفت الان همراهم نیست

گفتم شما که اینقدر از شیوه تدریس تعریف میکنید میشه بگید دقیقا چجوری درس میدید؟ بازهم گفت الان وقتش نیست!!! همه بهش گارد گرفتن و فهمیدن آذم ایراد گیر معمولا زیاد خودشچیزی حالیش نیست

جز شاگرد هایی بودم که اصلا دوست نداشتم درس بخونم و اصلا لایه کتاب باز نمیکردم ولی لنگان لنگان تا دان ...

کیگه شرایط هرکسی فرق داره 😂👌اصلا سرنوشت دست ما نیست 

ایول چه موفقی

منم بچگیام همیشه ارزوی لباس عروس داشتم و فکر میکردم۱۸،۲۰سالگی ازدواج میکنم😂

الان۲۲سالمه و مثل تو معلمم

به وقتش ماهم ازدواج میکنیم با شخص مورد نظر

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.