2777
2789

برگزاری مهمونی تولد تو خونه راحتتره یا رستوران

بچهام پنج ساله و یک سالن

رستوران راحته منتها میترسم بچها مخصوصا کوچیکه واینسته

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه راحت تره از بیرون غذا بگیر

اینم پیشنهاد خوبیه

ولی زحمت مهمونی فقط غذا نیست

مرتب کردن خونه، اماده کردن ظرفها و مخلفات شام، پذیرایی قبل و بعد شام، ظرفها، جابجاکردن شون، جاربروبرقی بعدش و... 

ایناهم هست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کلا کنسل کن هم رستوران اذیت میکنن هم خونه

وااای دقیقا من دوتا دارم 4 و2 ساله تقریبا ،هر چقدر هم اطرافیان گفتن تولد بگیر گوش ندادم فقط خانواده چهارتایی تولد گرفتیم به خدا به بچه هم خوش نمیگذره تو شلوغی در حالی که تولد برای بچه هست ولی حواست فقط باید به مهمونی وتدارک ها و..‌‌ باشه 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
اینم پیشنهاد خوبیهولی زحمت مهمونی فقط غذا نیستمرتب کردن خونه، اماده کردن ظرفها و مخلفات شام، پذیرایی ...

من سختی کارم فقط کنترل این بچهاست

وگرنه دستم تنده😅

خونه بندازم خودم غذا میپزم

مامان دوتا گل پسر

من سختی کارم فقط کنترل این بچهاستوگرنه دستم تنده😅خونه بندازم خودم غذا میپزم

کسی رو نداری بیاد کمکت بده؟ 

مثلا مادری، خواهری، مادرشوهری

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وااای دقیقا من دوتا دارم 4 و2 ساله تقریبا ،هر چقدر هم اطرافیان گفتن تولد بگیر گوش ندادم فقط خانواده ...

اتفاقا بمن میگن نگیر 

پسرم دوست داره سه تا تولد براش گرفتم

یکی امشب بود 

یکی فرذا

یکی شنبه تو مهدش

مامان دوتا گل پسر

اتفاقا بمن میگن نگیر پسرم دوست داره سه تا تولد براش گرفتمیکی امشب بود یکی فرذایکی شنبه تو مهدش

ای جانم خدا حفظش کنه انشاالله کیک دومادیش 😍😍❤️❤️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️