2777
2789
عنوان

کراشتون چه شکلیه

179 بازدید | 20 پست

خوشکله معمولیه؟

توصیفش کنید.

بچها بازیگر ادم معروف اینا نگید اونی که همشهریتونه و دیدینش

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارتنرم شده ولی کراش از دور قشنگه باور کن

اره حس هواش فرق داره

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

کراشم بهم درخواست داد که باهم باشیم

من قبول نکردم

میدونستماز دور برام قشنگه

البته احتمال میدادم

ویه سری شرایط که من میخواستم نداشت

گذاشتم همینجوری حسم قشنگ بمونه

اخه کراش معمولا از دور کراشه

حسمو بهش مثل خواهری کردم که خوشبختی برادشو میخواد

پسرعمومو دوست دارم کیوته وقد بلند ولی اون یکی دیگه رو میخواد🥺

وای💔

کراشم بهم درخواست داد که باهم باشیممن قبول نکردممیدونستماز دور برام قشنگهالبته احتمال میدادمویه سری ...

خوشکله

چرا

چون بعدا میفهمی اخلاقای بدشو گذشتشو هزارتا چیز دیگه میفهمی اونجوری که فکر میکردی نیست صدبار تاحالا پیش اومده واسم که کراشم اون چیزی نبوده که بنظر میاد من ادم راحتیم کراش میزنم با طرف رفیق میشم اول توی موقعیت های مختلف متوجه یه رفتارایی میشی که شاخ در میاری

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤