فرنيا مدیر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 عنوان لطفا جواب بديد | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست ميخواستم بدونم قيمت كليه oمنفي چنده ؟مريضي ندارم خداروشكر...فقط اين سوال واسم پيش اومده واس يكي ديگس 1397/02/07 | 01:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_من_با_خدا_رقصیدم_ عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 426 ی تبلیغ دیدیم فروش کلیه ...شوهرم تماس گرفت که ببینه چرا میخواد کلیه شو بفروشه ... اون میگفت 70میلیون ....
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 اینجا جای خرید وفروش اعضای بدن نیست افتادمتاسفم برای کشورم که زیر دست یک مشت بیسواد افتاده که مردم برای خرید وفروش اعضای بدنشونم تاپیک میزنن سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
فرنيا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 ی تبلیغ دیدیم فروش کلیه ...شوهرم تماس گرفت که ببینه چرا میخواد کلیه شو بفروشه ... اون میگفت 70میلیون ... واس كسي كه تو تنگنا باشه خوبه😞😞😞😞
mariarp عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2909 اعضای بدن هر چقد روش قیمت بزاری کمه بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم خدایا شکرت💕
_من_با_خدا_رقصیدم_ عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 426 واس كسي كه تو تنگنا باشه خوبه😞😞😞😞 آره بنده خدا سنی هم نداشت 😞😞😞 ولی خداروشکر کارش به فروش کلیه نرسید مشکلش حل شد....
فرنيا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 اینجا جای خرید وفروش اعضای بدن نیست افتاد متاسفم برای کشورم که زیر دست یک مشت بیسواد افتاده که مرد ... اين چه طرز حرف زدنه ....يعني اينجا ادم يه سوالم حق نداره بپرسه ?!!شايد يكي واقعا احتياج داشته باشه به خريدش ...نميتونه بره بميره كه
_anita_ عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 10942 برم کلیه مو بفروشم خونه بخرم. خوبه ها .. بدو بدو کلیه درجه یک دارم دویست تومن . تخفیفم میدم
فرنيا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 برم کلیه مو بفروشم خونه بخرم. خوبه ها . . بدو بدو کلیه درجه یک دارم دویست تومن . تخفیفم میدم تخفيف نده كه ضرر ميكني
_anita_ عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 10942 تخفيف نده كه ضرر ميكني راس موگویی؟ خدا حفظت کنه راهنمایی کردی 😘😘😘😘😘
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 اين چه طرز حرف زدنه ....يعني اينجا ادم يه سوالم حق نداره بپرسه ?!!شايد يكي واقعا احتياج داشته باشه ب ... نه حق نداری تو سایت مادرای باردار بیای از خرید و فروش اعضای بدن سوال کنی چقدرم عادیه اینکارا براتون چه دلی دارید سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 برای اینکار اول باید اون دولت کثیف پیگیر باشه دوم یه انجمنی جایی مخصوص اینکار نه تو سایت عمومیاگر یکی از روی بدبختی و نداری وسوسه شد و اینکارو کرد اسم خودت رو میزاری انسان؟ حاضرم بمیرم اما هرجا جار نزنم بیاین به کلیه احتیاج دارم سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
فرنيا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 برای اینکار اول باید اون دولت کثیف پیگیر باشه دوم یه انجمنی جایی مخصوص اینکار نه تو سایت عمومی اگر ... من احتياج ندارم به اين چيزها ...خداروشكر...ولي خيلي جاها شنيده بودم راجبش ...گفتم ببينم نظر دوستان چيه ...چجوريه قضيه ..اينكه شما داغ كردي ديگه مشكل خودته عزيزم ..
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 من احتياج ندارم به اين چيزها ...خداروشكر...ولي خيلي جاها شنيده بودم راجبش ...گفتم ببينم نظر دوستان چ ... چون حالم بد میشه چون درست نیست جلوی اینهمه خانم باردار این حرف زده بشه چون اینکارا جا داره صحبتش اینجا نی نی سایته سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
فرنيا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 281 چون حالم بد میشه چون درست نیست جلوی اینهمه خانم باردار این حرف زده بشه چون اینکرا جا داره صحبت ... اينجا ازصب تا شب راجب خيانت ودزدي وخشونت اين چيزا ها صحبت ميشه ...كليه كه ديگه چيزي نيس ☹️
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 اينجا ازصب تا شب راجب خيانت ودزدي وخشونت اين چيزا ها صحبت ميشه ...كليه كه ديگه چيزي نيس ☹️ اونا که اصلا بحثی دیگه راجعبشون ندارم خیلیهاشونم دروغه و توهمه من اصلا تایبدشون نمیکنم من برای خوندن اینچیرها مثل فروش کلیه بارها گریه کردم و دلم به درد اومده سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.