2777
2789

اینجا جای خرید و‌فروش اعضای بدن نیست افتاد

متاسفم برای کشورم که زیر دست یک مشت بیسواد افتاده که مردم برای خرید و‌فروش اعضای بدنشونم تاپیک میزنن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا جای خرید و‌فروش اعضای بدن نیست افتاد متاسفم برای کشورم که زیر دست یک مشت بیسواد افتاده که مرد ...

اين چه طرز حرف زدنه ....يعني اينجا ادم يه سوالم حق نداره بپرسه ?!!شايد يكي واقعا احتياج داشته باشه به خريدش ...نميتونه بره بميره كه 

اين چه طرز حرف زدنه ....يعني اينجا ادم يه سوالم حق نداره بپرسه ?!!شايد يكي واقعا احتياج داشته باشه ب ...

نه حق نداری تو سایت مادرای باردار بیای از خرید و فروش اعضای بدن سوال کنی چقدرم عادیه اینکارا براتون چه دلی دارید

برای اینکار اول باید اون دولت کثیف پیگیر باشه دوم یه انجمنی جایی مخصوص اینکار نه تو سایت عمومی

اگر یکی از روی بدبختی و نداری وسوسه شد و اینکارو کرد اسم خودت رو میزاری انسان؟ 

حاضرم بمیرم اما هرجا جار نزنم بیاین به کلیه احتیاج دارم

برای اینکار اول باید اون دولت کثیف پیگیر باشه دوم یه انجمنی جایی مخصوص اینکار نه تو سایت عمومی اگر ...

من احتياج ندارم به اين چيزها ...خداروشكر...ولي خيلي جاها شنيده بودم راجبش ...گفتم ببينم نظر دوستان چيه ...چجوريه قضيه ..اينكه شما داغ كردي ديگه مشكل خودته عزيزم ..

من احتياج ندارم به اين چيزها ...خداروشكر...ولي خيلي جاها شنيده بودم راجبش ...گفتم ببينم نظر دوستان چ ...

چون حالم بد میشه چون  درست نیست جلوی اینهمه خانم باردار این حرف زده بشه چون اینکارا جا داره  صحبتش اینجا نی نی سایته 

چون حالم بد میشه چون  درست نیست جلوی اینهمه خانم باردار این حرف زده بشه چون اینکرا جا داره صحبت ...

اينجا ازصب تا شب راجب خيانت ودزدي وخشونت اين چيزا ها صحبت ميشه ...كليه كه ديگه چيزي نيس ☹️

اينجا ازصب تا شب راجب خيانت ودزدي وخشونت اين چيزا ها صحبت ميشه ...كليه كه ديگه چيزي نيس ☹️

اونا که اصلا بحثی دیگه راجعبشون ندارم خیلیهاشونم دروغه و توهمه من اصلا تایبدشون نمیکنم من برای خوندن اینچیرها مثل فروش کلیه بارها گریه کردم و دلم به درد اومده