2777
2789

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

چشم کسی نشد به دو عالم تر اینچنین

یاسی ندیده‌ام که شود پر پر اینچنین

با دست های بی رمق و بازوی کبود

از خانه‌ی کسی نرود مادر اینچنین

از ما گذشت و زندگی ما به باد رفت

دیگر زنی نسوخت به پشت در اینچنین

باغ تنی سپید پر از غنچه های سرخ

چشم فلک ندیده دگر منظر اینچنین

غسل شبانه‌ی بدنی زیر پیرهن

یارب نکن نصیب کسی دیگر اینچنین

هنگام غسل مانده‌ام این ضربه های دست

دارد اثر مگر ز روی معجر اینچنین

با دیدن جراحت جسمت گمان کنم

آسیب دیده ای تو ز یک لشگر اینچنین

فردا نگاه کل خلایق به سمت توست

وای از حضور تو به صف محشر اینچنین

افتاد و سوخت نام مسلمان به زیر پا

آخر ستم به کس نکند کافر اینچنین

دست نبی امانت خود را گرفت و گفت

دستت نداده‌ام بخدا دختر اینچنین

خون از تنت کشید به صحرای کربلا

وقتی چکید خون ز نوک خنجر اینچنین

دیدم به گوش زینبت این روز آخری

گفتی ببوس جای من از حنجر اینچنین

گفتم که میزنی تو به سر دست غم چرا؟

گفتی که از قفا نبرد کس سر اینچنین

سید حجت بحرالعلومی

اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB